SWS autorizovaným distributorem produktů Evolve pro ČR a SR

vydáno 21. 7. 2010 | autor Evolve | sekce Tiskové zprávy | téma Z domova

Tagy: DVB-S, DVB-T, Evolve, Full HD, iConnect, LCD, přehrávač, set-top-box, SWS, televizor, videokamera, VirtualChannel, Websurf2go

EVOLVE - logo

Společnost SWS, a.s., držitel ocenění Český IT distributor roku 2009, se stala autorizovaným distributorem produktů značky Evolve. Produkty Evolve prodané dealerským kanálem společnosti SWS, a.s. jsou tedy považovány za oficiálně distribuované produkty s plnou zárukou a podporou na českém a slovenském trhu.

V nabídce SWS, a.s. naleznete přes sto výrobků nesoucích značku Evolve, přičemž hlavní produktové řady jsou set-top boxy (DVB-T, DVB-T HD i DVB-S HD), digitální Full HD videokamery, meteostanice, DVD přehrávače, LCD TV, multimediální centra, mobilní telefony, svítilny a dále pak flashdisky, brašny na notebooky, reproduktory a další IT produkty.

O značce Evolve

Volbou jakéhokoliv produktu Evolve získáte jistotu technologicky vyspělého a vzhledově atraktivního výrobku s lokalizací do českého jazyka a s maximální možnou podporou a servisem. Evolve vám ve svých výrobcích nabízí nejnovější technologie jako samozřejmost, nikoliv jako bonus za velký příplatek.

Podpora výrobků u Evolve nekončí jejich prodejem zákazníkovi, ale vylepšovány jsou rovněž již prodané modely. Díky aktualizaci firmware můžete do svých Evolve produktů získat zdarma nové funkce.

Evolve přináší na trh rovněž řadu specializovaných technologií usnadňujících používání produktů nebo přinášejících rozšířené funkce, ať už se jedná o Websurf2go – procházení webových stránek prostřednictvím navigace, iConnect pro získávání meteo dat z internetu, VirtualChannel umožňující současné nahrávání dvou různých programů z DVB-T přijímače a současné sledování třetího a další.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře