Superman a dinosauři míří do IMAXu ve 3D

vydáno 9. 11. 2012 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Ze světa | 5 komentářů

Tagy: 3D, film, Finding Nemo, Hledá se Nemo, IMAX, Jurassic Park, Jurský park, Man of Steel, Superman, Top Gun

Jurský park 3D Ačkoliv většina 3D konverzí za moc nestojí, po 3D re-releasu Titanicu (který sklidil nejednu ovaci), se s nimi doslova roztrhl pytel. Na seznam příštího roku si tak můžeme připsat další čtyři tituly, z nichž bude klasickou kinopremiérovou novinkou jen jeden.

Bude jím poněkud překvapivě Muž z oceli režiséra Zacka Snydera. Toho si producentsky hlídá Christopher Nolan, ale jak je vidět, ani on nemůže zasáhnout do ziskuchtivých mozků studia Warner Bros., které doufá, že ze Snyderovy „eye-candy“ kamery vymlátí za pomocí třetího rozměru nejen parádní audiovizuální zážitek, ale i více peněz z kapes diváků. Nového Supermana si tak budeme moci užít hned natřikrát – v klasickém 2D, 3D a také v kinech IMAX. To vše od 20. června 2013.

Nos si ale od 3D brýlí budeme moci otlačit ještě před tím. Hned z kraje roku nás v únoru čeká pixarovský Hledá se Nemo, který diváky v zámoří oslnil už začátkem září a konečně si našel i cestu do tuzemských vod, kde ho najdeme 14. února 2013. Spolu s ním nás v zatím nespecifikovaném únorovém termínu čeká i návrat Top Gunu. Stíhači v čele s Tomem Cruisem se v původně chystaném pokračování kvůli nečekanému úmrtí režiséra Tony Scotta nevrátí, ale přetažení jedné z největších Scottových klasik, zdá se, nikomu nesmrdí. (I tady se spekuluje o uvedení v IMAXu.)

TIP: Podívejte se na trailer na 3D re-release filmu Hledá se Nemo!

Jako vrchol 3D konverzí příštího roku se ale určitě dá považovat Jurský park. Do toho nás Steven Spielberg zaveze 11. dubna 2013 a podle nejnovějšího traileru to bude pecka. Koho u tónů kultovního soundtracku Johna Williamse nezasáhne palice nostalgie jako by nebyl, a v IMAXu by mohlo jít o jeden z nejlepších zážitků příštího roku. Lepší dárek si k 20. výročí totiž ani nedokážeme představit.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Superman a dinosauři míří do IMAXu ve 3D

Vložil Betelgeruze (bez ověření), 9. Listopad 2012 - 10:33

Obrázek uživatele Betelgeruze

Tak ten trailer na Jurassic Park 3D sestříhali fantasticky :-)

Re: Superman a dinosauři míří do IMAXu ve 3D

Vložil moviereaper (bez ověření), 9. Listopad 2012 - 16:47

Obrázek uživatele moviereaper

na ten Jurský park se těším, trailer je nářezovej a rád si připomenu na velkým plátně film, na kterým jsem vyrůstal… celkem by mě zajímalo, zda se tenhle film uvádí znova do kin proto, aby se zjistilo, jaký je o dinousary ve filmu zájem, přeci jen se o čtvrtém dílu povídá už nějakou dobu…

Re: Superman a dinosauři míří do IMAXu ve 3D

Vložil marko (bez ověření), 9. Listopad 2012 - 17:33

Obrázek uživatele marko

no mal som husiu skuru!!! bomba, skoda, ze si 3D neuzijem

Re: Superman a dinosauři míří do IMAXu ve 3D

Vložil Anonym (bez ověření), 9. Listopad 2012 - 19:50

Obrázek uživatele Anonym

Asi půjdu po hooodně dlouhý době do kina, sice jsem byl na premiéře, ale to mě bylo 7 let:D Můj nejoblíbenější film:)

Re: Superman a dinosauři míří do IMAXu ve 3D

Vložil Patrik (bez ověření), 16. Listopad 2012 - 19:42

Obrázek uživatele Patrik

NEmám rád 3D a nikdy nebudu. Ch. Nolan je svatý člověk, chudák ale, že to takhle dopadlo. Nevím tvl, co s tím všichni maj?! To už přece není film, ale velká volovina pro děti… Ty velký brejle by mi hodně vadily a nehodlám jim za to platit víc peněz. Debilové od warnerů jsou marketingoví šmejdi, co chtěj jen vyždímat nejvíc z našich pěněženek. Nedejme se a chtějme normální filmy!