Sunnysoft uvedl očekávaný Samsung Galaxy S

vydáno 19. 8. 2010 | autor Sunnysoft | sekce Tiskové zprávy | téma Mobilní telefony, Z domova

Tagy: 3GP, 720p, 802.11b, 802.11g, 802.11n, AACS, AC3, AMOLED, Android, AVI, Bluetooth, Cortex-A8, Digital Living Network Alliance, DivX, DLNA, EDGE, FLAC, FLV, Galaxy S, Google, Google Maps, GPRS, GPS, GSM, GT-I9000, H.263, H.264, H263Sorenson, HD Ready, HSDPA, HSUPA, Hummingbird, IMY, Layar Reality Browser, LBS, Location Based Services, mDNIe, MID, miniUSB, MKV, mobile Digital Natural Image engine, mobilní telefon, MP3, MPEG-4, OGG, Samsung, SDHC, Sunnysoft, Super AMOLED, TouchWiz, USB, VC-1, WAV, WCDMA, Wi-Fi, WMA, WMV, WVGA, XMF, XviD

Sunnysoft s.r.o. - logo

Specialista na chytré telefony chce do konce roku prodat 1000 kusů tohoto přístroje. Oblibu zákazníků si získávají přístroje se systémem Android a chytré telefony obecně na úkor navigací.

Společnost Sunnysoft, specializovaný prodejce chytrých telefonů a příslušenství, uvedla jako první v ČR do distribuce očekávanou novinku tohoto roku, komunikátor Samsung Galaxy S. Komunikátor s atraktivním designem a operačním systémem Google Android 2.1 nabízí v extra tenkém těle velmi rychlý 1 GHz procesor, obrovský kapacitní 4.0" Super AMOLED displej, natáčení HD videa i kvalitní 5 MPx fotoaparát.

Celosvětový hit na poli komunikátorů nabízí Sunnysoft samostatně, nebo ve výhodných balíčcích se zajímavým příslušenstvím.

„Jsme potěšeni, že můžeme jako první nabídnout zákazníkům nejočekávanější novinku tohoto léta a vůbec celého roku na poli chytrých telefonů, Samsung Galaxy S. To, že máme tento produkt na skladech jako první a zároveň v bezkonkurenčně největším počtu kusů, potvrzuje postavení společnosti Sunnysoft jako lídra na poli prodeje chytrých telefonů a příslušenství,“ říká Michael Horejsek, senior produktový manažer ve společnosti Sunnysoft.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S (model GT-I9000)

„Odhadujeme, že do konce roku prodáme minimálně 1000 kusů tohoto žádaného produktu.“

Obrovskou poptávku po Samsung Galaxy S a závratné prodeje můžeme sledovat v Evropě, USA i Asii, kde se přístroj začal prodávat přibližně před měsícem.

„Předpokládáme, že tento trend dorazí i do České republiky,“ vysvětluje Michael Horejsek. „Úspěch Samsung Galaxy S dokazuje velmi strmý růst popularity operačního systému Google Android na úkor jiných operačních systémů,“ uvádí Horejsek a dále dodává:

Mobilní telefon Samsung Galaxy S (model GT-I9000)

„Počet prodaných přístrojů Samsung Galaxy S také zvýrazní trend posledních měsíců, výrazný nárůst prodeje komunikátorů na úkor navigací. Díky propracovanějším přístrojům a funkcím, které nabízejí současné chytré telefony, zákazníci ve většině případů raději investují do chytřejšího telefonu společně s nákupem navigačního SW než do nákupu solitérní navigace.“

Samsung Galaxy S (model GT-I9000) je novým želízkem v ohni z dílny korejské společnosti Samsung. Svou výbavou a výkonem může hravě konkurovat i těm nejšpičkovějším dotykovým telefonům, které současný trh nabízí.

Galaxy S s operačním systémem Android, poskytujícím přístup do mobilních služeb Google jako je Google Search, Gmail a Google Maps, ale i například přístup k firemnímu účtu Microsoft Exchange, disponuje úžasným čtyřpalcovým displejem s revoluční technologií Super AMOLED, která zaručuje menší odrazy, neomezené pozorovací úhly a bleskovou odezvu dotykového ovládání.

Technologie mDNIe (mobile Digital Natural Image engine), dobře známá z velmi úspěšných LCD a LED televizorů společnosti Samsung, přináší ještě ostřejší a jasnější obraz při prohlížení fotografií a vytváří perfektní prostředí pro nahrávání, úpravy a přehrávání HD videa, pro prohlížení internetu nebo čtení oblíbených elektronických knih. Procesor je taktován na frekvenci 1 GHz.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S (model GT-I9000)

Cílem šikovných vývojářů ze Samsungu bylo hlavně přinést uživatelům vyšší míru integrace a více pohodlí, proto velmi potěší také možnost využívání bohatého obsahu rozšířené reality v prohlížeči Layar Reality Browser a zdokonalené služby LBS (Location Based Services).

Integrované řešení Social Hub poskytuje nepřetržité napojení na sociální sítě a umožňuje tak uživatelům kdykoli a kdekoli komunikovat s přáteli, kolegy či rodinnými příslušníky. Telefon se pyšní velmi dobrou odezvou celého systému a díky příjemnému uživatelskému rozhraní TouchWiz 3.0 je radost Galaxy S používat v každodenním životě.

Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR. Celé prostředí systému je lokalizováno do českého jazyka. Doporučená cena je 13290 Kč včetně DPH.

Hlavní přednosti

  • Android™ 2.1 s TouchWiz 3.0
  • velmi rychlý procesor Samsung Hummingbird 1 GHz
  • kapacitní 4.0" Super AMOLED displej s rozlišením 480×800 WVGA – špičková technologie mDNIe
  • podpora HD videa (720p) při 30 FPS
  • 5 MPx fotoaparát s mnoha zajímavými funkcemi
  • interní uživatelská paměť 8 GB

Technické specifikace

Procesor Samsung Hummingbird s jádrem Cortex-A8, 1 GHz
Operační systém Android 2.1
Displej Dotykový kapacitní WVGA Super AMOLED (mDNIe) displej s podporou MultiTouch, úhlopříčkou 4 palce s rozlišením 480×800 bodů a s možností zobrazit až 16 mil. barev
Fotoaparát 5 MPx (2592×1944 bodů) s automatickým ostřením s funkcemi Self shot, Action shot, Add me, Stop motion, Cartoon shot, Smile shot, Panorama shot
Video možnost nahrávání v rozlišení HD Ready (1280×720 bodů) s rychlostí 30 snímků za sekundu (720p)
Podporované video kodeky MPEG-4, H.264, H.263, H263Sorenson, DivX/XviD, VC-1
Formáty 3gp (mp4), WMV (asf), AVI (divx), MKV, FLV
Podporované audio kodeky MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, OGG, AMR-NB, WAV, MID, AC3, IMY, FLAC, XMF
Podporované sítě GSM – (850/900/1 800/1 900 MHz), 3G – HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps – (900 /1900/2100 MHz)
Datové přenosy WCDMA (900/2 100 MHz), GPRS (třída 12), EDGE (třída 12), HSDPA (7,2 Mb/s), HSUPA (5,76 Mb/s)
Konektivita Bluetooth v 3.0 (A2DP), miniUSB v2.0 (High-Speed), Wi-Fi 802.11 b/g/n
Uživatelská paměť 8 GB
Slot pro paměťové karty microSDHC (až 32 GB)
Hudba přehrávač hudby, FM rádio, 3,5 jack, reproduktory
Navigování GPS příjmač s a-GPS, digitální kompas, 3D mapy
Senzory senzor blízkosti, světelný senzor, akcelerometr
Napájení Li-Ion baterie s kapacitou 1500 mAh
Rozměry 122,4×64,2×9,9 mm
Hmotnost 118 g včetně baterie
Další funkce Integrované řešení sociálních sítí Social Hub; rozšířená realita s prohlížečem Layar Reality Browser; režimy Offline a Bez SIM; hlasové povely; čtečka RSS; mobilní widgety; technologie Smart Security; Daily Briefing – okamžitý přístup k informacím o počasí, zpravodajství, burzovním zprávám a plánovači; All Share – propojení mezi přístroji prostřednictvím technologie DLNA (Digital Living Network Alliance); Home Cradle – umožňuje použít telefon jako digitální fotorámeček, stolní hodiny, kalendář nebo hudební centrum; Write and go – nejprve si poznamenejte myšlenku a teprve pak se rozhodněte, jaký formát k jejímu uložení nebo sdělení použijete (SMS/MMS, e-mail, položku kalendáře nebo poznámku); Swype – rychlý a snadný způsob, jak za pohybu zadávat text na obrazovce; ThinkFree – aplikace pro prohlížení a editaci dokumentů Microsoft Office 2007; Smart Alarm – vstávání s přirozeným zvukem budíku a automaticky rozsvíceným displejem

Obsah balení

  • Samsung Galaxy S i9000 8 GB Metallic Black
  • Cestovní nabíječka
  • Baterie (1500 mAh)
  • Stereo Headset (černý)
  • Uživatelský manuál
  • USB kabel

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře