Star Trek na HD DVD: phasery připravit!

vydáno 24. 11. 2007 | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: CBS Paramount Television, HD DVD, Klasická série, seriál, Star Trek, Star Trek: The Original Series, Toshiba

Fanoušci kultovního sci-fi seriálu Star Trek budou mít letos bohaté Vánoce. Na HD DVD totiž vychází první sezóna Klasické série (Star Trek: The Original Series), kterou před čtyřiceti lety všechno začalo. Desetidiskovou kolekci navíc doprovází zajímavé promo, ze kterého bude každý správný trekkie nepochybně nadšený.

Star Trek - sezóna I (HD DVD)

První sezóna je na americkém trhu v prodeji od 20. listopadu. Na deseti HD DVD/DVD kombo discích je všech 29 televizních epizod z let 1966 – 1967 k dispozici s remasterovaným obrazem, vylepšenými digitálními efekty a novým 5.1 zvukem, fanoušci si samozřejmě mohou užít i velké množství raritních bonusových materiálů, interaktivní stylové „Starfleet Access“ ovládací menu, videokomentáře formou obrazu v obraze (obojí pouze na HD DVD) a další vychytávky.

Vzhledem k tomu, že tato remasterovaná verze nevychází samostatně na DVD, je jedinou šancí pro trekkies (= „uctívači“ seriálu Star Trek) bez HD DVD přehrávače právě tato kolekce. Kombo disky totiž mají na jedné straně HD DVD a na druhé straně obyčejné DVD se shodným obsahem, ovšem s obrazem ve standardním rozlišení a bez interaktivních vylepšení. Distributor si od toho slibuje přetažení alespoň některých majitelů kolekce Star Trek k formátu HD DVD.

Možná i proto se CBS Paramount Television (distributor seriálu) a Toshiba (hlavní výrobce HD DVD přehrávačů a propagátor technologie) rozhodli podpořit toto výjimečné vydání něčím opravdu exkluzivním. Každý trekkie musí při pohledu na následující fotografie z celého srdce zajásat, protože dálkový ovladač ve tvaru phaseru z Klasické série Star Trek se opravdu nevidí každý den!

Star Trek HD DVD phaser Star Trek HD DVD phaser

Ovladač je samozřejmě plně funkční a předprogramovaný na všechny HD DVD přehrávače značky Toshiba. To je celkem logické, pokud dnes máte HD DVD přehrávač, s největší pravděpodobností to bude právě Toshiba. Při stisku tlačítek ovladač navíc vydává typické zvuky, doprovázené příslušnými světelnými efekty, což jistě ohromí každou návštěvu – zejména pokud si k tomu obléknete stylovou uniformu lodi Enterprise.

Star Trek HD DVD phaser

Tento phaser může zdarma získat každý, kdo si pořídí HD DVD Star Trek: The Original Series – Season 1 a do 29. února 2008 zašle na příslušnou adresu vyplněný formulář, který je k nalezení v obalu každé kolekce. Jedinou podmínkou je vlastnictví jakéhokoli HD DVD přehrávače Toshiba a nabídka samozřejmě platí do vyčerpání zásob.

HD DVD vydání druhé z celkem tří sezón Klasické série Star Trek se připravuje na březen 2008. Co se bude rozdávat tentokrát? Upnuté kombinézy, špičaté uši nebo rovnou teleporty?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře