Spider-Man a Spider-Man 2 - podrobnosti o Blu-ray vydání

vydáno 16. 8. 2007 | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Blu-ray, Bonton, film, Sony, Spider-Man, Spider-Man 2, Spider-Man 3

V minulých dnech se zde objevilo několik zpráv o připravovaném říjnovém Blu-ray vydání trilogie Spider-Man:

Vesměs šlo o podrobnější specifikace posledního dílu trilogie a také zprávu, že se Spider-Man 3 objeví na našem trhu díky společnosti Bonton už 24. září, což je ale vzhledem k plánovanému celosvětovému uvedení 30. října (resp. 15. října, termín není zcela jasný) přinejmenším podivné.

Teď Sony zveřejnila náhledy obalů prvního a druhého dílu a také jejich stručné specifikace, které jsou alespoň pro nás velmi potěšující:

Spider-Man
Spider-Man 2

Spider-Man

  • obraz 1080p 1.85:1
  • zvuk anglicky Dolby TrueHD 5.1, česky 5.1, maďarsky 5.1, rusky 5.1
  • titulky anglické (+ pro neslyšící), arabské, bulharské, chorvatské, české, dánské, holandské, finské, řecké, hebrejské, hindské, maďarské, islandské, norské, polské, rumunské, slovinské, švédské, turecké

Spider-Man 2

  • obraz 1080p 2.40:1
  • zvuk anglicky Dolby TrueHD 5.1, česky 5.1, polsky 5.1 (voiceover)
  • titulky anglické (+ pro neslyšící), arabské, bulharské, chorvatské, české, řecké, hebrejské, hindské, islandské, polské, rumunské, slovinské, turecké
  • Spider-Man 2.1 – speciální verze filmu prodloužená o 8 minut vynechaných scén

Jak je vidět, pro region B je česká podpora jistá a tak by se zdálo stejně jisté, že se oba díly objeví na našem trhu. Problém je ale v tom, že se první a druhý díl nebude prodávat samostatně, ale pouze jako součást boxu Spider-Man Trilogy. Na tuzemském distributorovi (Bonton) tak zůstavá nelehké břemeno rozhodnutí: uvést či neuvést tento bombastický box na sice předvánoční, ale jinak vysokým rozlišením vcelku nepoznamenaný trh?

Ať už to dopadne jak chce, jedno je jisté – celá pavoučí trilogie bude mít českou podporu a i kdyby se u nás první dva díly neobjevily, nebude problém si je objednat z kteréhokoliv evropského e-shopu, případně dovézt z výletu do některé z okolních zemí.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře