Sony uvádí podzimní nabídku BRAVIA 2007

vydáno 20. 11. 2007 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 24p True Cinema, BRAVIA, BRAVIA ENGINE PRO, BRAVIA Theatre Sync, Full HD, LCD, Motionflow 100Hz, PhotoTV HD, projekční televizor, projektor, S-Force Front Surround, S3000, Sony, SXRD, televizor, Theatre Mode, V3000, VPL-VW60, W3000, X3000, X3500

Konec letošního roku bude ve znamení intenzivní inovace modelových řad Sony BRAVIA. Na předvánoční trh se chystají nové LCD televizory BRAVIA všech úrovní. Zákazníci si budou moci vybrat z kompletní nabídky, včetně nejpokročilejších televizních technologií, které jsou dnes k dispozici. Nadále roste i popularita systémů domácího kina s projektory, a tak vůbec poprvé Sony uvádí projektor přední projekce značky BRAVIA.

X3500 – řada stvořená pro perfekcionisty

Řadu BRAVIA X3500 vytvořili perfekcionisté pro perfekcionisty a jde o naprostou špičku na poli televizní technologie. Plné HD rozlišení 1080p, úhlopříčky až 70palců a jedinečná elegance „plovoucího designu“ znamenají, že jde o produkty skutečně výjimečné. Každý model vás ohromí špičkovým rámem z kartáčovaného kovu, symbolem elegance a kvality bez kompromisů.

SONY KDL-52X3500

Model s úhlopříčkou 70palců využívá podsvícení Sony Triluminos LED, které přináší zatím nejživější a nejbohatší barvy, jaké jste kdy u televizoru BRAVIA mohli vidět. Výkonný procesor BRAVIA ENGINE PRO poskytuje signály pro 10bitový LCD panel nové generace, který snadno překonává vše, co mohou předvést běžné LCD televizory, s doslova stovkami nových odstínů barev pro neuvěřitelně jemný a prokreslený obraz. Technologie Motionflow +100Hz vyhlazuje pohyb a zobrazovaná akce tak působí skutečně velmi živě.

Digitální zesilovače a systém zpracování signálu prostorového zvuku Sony S-Force Front Surround doprovázejí kvalitní obraz kříšťálově čistým zvukem, u něhož se vám bude zdát, že k vám přichází ze všech stran současně.

(LCD Sony BRAVIA X3500 – detaily)

X3000 – řada pro milovníky designu a barev

SONY KDL-40/46X3000 červená

Modely Bravia X3000 (úhlopříčky 40 a 46 palců) jsou po technické stránce stejně dokonalé jako modely X3500, ale jsou v provedení bez kovového rámečku. Jste-li milovníky barev, řada X3000 je stvořená právě pro vás – můžete si totiž vybrat barvu rámečku podle potřeby a svého osobitého vkusu. V nabídce je světlé zlato, světlá béžová, tmavá lila, moka, šarlatová a samozřejmě černá.

W3000 – přináší o 30 % více barev než standardní LCD TV

SONY KDL-40/46/52W3000

Řada BRAVIA W3000 využívá podsvícení s rozšířeným barevným gamutem vyvinuté společností Sony a dokáže tak zobrazit o přibližně 30 % více barev než standardní LCD TV. Zářivá realita zobrazovacího panelu skvěle vynikne v novém „uměleckému rámečku“, s kvalitním kartáčovaným kovem, kdy obraz bude připadat jako v galerii.

Podobně jako většina nově uváděných řad, i W3000 nabízí zvláštní režimy, které byly vytvořeny po konzultaci s odborníky a zajišťují výjimečný obraz u filmů a digitálních fotografií. Režim Theatre Mode dává vyniknout kvalitě filmů (budete se cítit jako v kině!) a režim PhotoTV HD odhaluje jinak skryté detaily na digitálních fotografiích a maximálně využívá obrovského rozlišení full HD zobrazovače.

V3000 – připravena na vše

SONY KDL-40/46V3000

Řada BRAVIA V3000 nabízí úhlopříčku až 46 palců, plné HD rozlišení 1080 a digitální zesilovače – zkrátka – je připravena na vše. To platí zejména při přehrávání filmů, kdy můžete využít kombinaci režimů Theatre Mode a 24p True Cinema a dosáhnout obrazu jako byste seděli v kině. 24p True Cinema reprodukuje původní počet snímků za sekundu – což u běžných TV není možné a je nutný převod. Vy si díky tomuto režimu film můžete vychutnat přesně tak, jak jej režisér natočil.

S3000 – stylový minimalistický design a barvy pro každý interiér

SONY KDL-46S3000

Řada BRAVIA S3000 byla rozšířena o HD ready modely s úhlopříčkou 20 a 26 palců. Modely S 3000, kombinující stylový design malých přístrojů s možností volby z osmi barev, zaručeně zaujmou a jsou velmi univerzální. Díky široké nabídce barev se hodí do téměř jakéhokoli interiéru.

VPL-VW60 – Víc než jen televizor

Projektor VPL-VW60 BRAVIA pro přední projekci využívá technologii Sony SXRD™ (Silicon X-Tal Reflective Display) a přínáší čistý obraz v plném HD rozlišení 1080p bez patrné mřížky. Navíc obrazový procesor BRAVIA ENGINE přesně potlačuje šum a zlepšuje barvy. Vysoce výkonná vysokotlaká výbojka 200 W zvyšuje světelný tok až na výjimečnou hodnotu 1000 lumenů. Výsledkem je skvělá reprodukce barev a dostatek jasu i na plátno s úhlopříčkou 300 palců. Díky technologii BRAVIA Theatre Sync dokáže projektor spolupracovat s ostatními prvky domácího kina připojenými pomocí konektorů HDMI, takže operace jako spuštění přehrávání nebo přepnutí do stavu připravenosti zvládnete jediným stiskem tlačítka na dálkovém ovladači.

Sony BRAVIA VPL-VW60

K dalším funkcím patří možnost doladění konvergence pro absolutně čistý obraz a anamorfický zoom, který funguje s anamorfickým objektivem dodávaným třetí stranou. Tak lze obnovit původní poměr stran filmového obrazu 2,35:1 a vytvořit v obývacím pokoji skutečné kino. VPL-VW60 využívá systém clony Advanced Iris 2, který automaticky reaguje na úroveň osvětlení v projekční místnosti, scénu po scéně. Umožňuje dosažení neuvěřitelného kontrastního poměru 35000:1, což stačí na zobrazení každého detailu filmového originálu.

(Projektor Sony BRAVIA VPL-VW60 – detaily)

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře