Sony uvádí kompaktní fotoaparát s 50násobným zoomem

vydáno 29. 12. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Foto a video | 1 komentář

Tagy: fotoaparát, optická stabilizace, optický zoom, Sony Cyber-shot HX350

Společnost Sony přichází na trh s malým a kompaktním fotoaparátem patřícím do řady Cyber-shot, který nese modelové označení HX350.

Jedním z hlavních prvků nového zařízení je objektiv Zeiss Vario-Sonnar T, který s sebou přináší 50násobný optický zoom i speciální technologii 100× Clear Image Zoom. Díky těmto prvkům lze realizovat zajímavé záběry s velkým přiblížením. To v 35mm kinofilmovém ekvivalentu odpovídá ohniskové vzdálenosti 24 až 1 200 mm.

Fotoaparát je dále vybaven novým typem snímače Exmor R CMOS s rozlišením 20,4 megapixelu, který je doplněn obrazovým procesorem BIONZ X. K dalším význačným funkcionalitám se řadí optická stabilizace SteadyShot, která v kombinaci s režimem Intelligent Active Mode zvládá pořizování snímků a nahrávání videa s minimálním rozostřením.

Ostřit pomáhá i další režim, Lock-on AF, a přímé manuální ostření DMF. Díky těmto prvkům je možné snímat pohybující se předměty – a nemusí to být metodou pokusu a omylu.

Zařízení Sony Cyber-shot HX350 se na evropských trzích objeví v průběhu února 2017 za prozatím blíže nespecifikovanou cenu.

Zdroj: TZ Sony

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Sony uvádí kompaktní fotoaparát s 50násobným ...

Vložil shell shockers (bez ověření), 19. Listopad 2018 - 17:33

Obrázek uživatele shell shockers

Společnost Sony přichází na trh s malým a kompaktním fotoaparátem patřícím do řady Cyber-shot, který nese modelové označení HX350.