Sony RHT-G500: nový integrovaný stolek na TV BRAVIA

vydáno 8. 9. 2008 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Hi-Fi audio

Tagy: 1080p, Blu-ray, Bluetooth, BRAVIA, BRAVIA Sync, DIGITAL MEDIA PORT, DMPORT, DVD, HDMI, LCD, Portable Audio Enhancer, RHT-G500, S-Force PRO Front Surround, Sony, televizor, Wi-Fi, x.v.Colour

Sony - logo

Nový integrovaný stolek na TV BRAVIA™ RHT-G500: stylové a elegantní řešení „čistého obývacího pokoje“ pro 32palcové až 40palcové televizory

  • „Domácí kino ve stojanu“ navržené pro televizory BRAVIA™ 32–40 palců
  • Prostorový zvuk S-Force PRO pomocí předních reproduktorů zajistí skvělý virtuální zvuk bez použití zadních reproduktorů
  • Ovládání celého systému jediným tlačítkem díky funkci BRAVIA™ Sync
  • HDMI připojení slučitelná s nejnovějšími formáty HD TV

Produkty BRAVIA™ Theatre od Sony z řady „neviditelné domácí kino“ přinášejí všechny výhody skvělého prostorového zvuku a přitom jsou zcela ukryty v TV stolku. Nový RHT-G500, který v této řadě produktů spadá pod stávající modely RHT-G900 a G1500, je určen pro televizory s velikostí obrazovky 32 až 40 palců.

Po instalaci vidíte jen krásný stolek pod TV, který se dokonale hodí k LCD televizorům BRAVIA™ – navíc díky pokročilé technologii zpracování signálu také slyšíte všude kolem neuvěřitelné prostorové zvukové efekty.

Sony RHT-G500

Prostorový zvuk z TV stolku

RHT-G500 využívá 3.1kanálový systém se středovou, levou a pravou reprosoustavou a subwooferem, to vše je zabudováno do TV stolku. Díky technologii S-Force PRO Front Surround vytváří RHT-G500 zvukové pole, které nejenže vyplní celou místnost, ale také obklopí posluchače zvukovými efekty, které doslova berou dech. To znamená, že si vychutnáte prostorový zvuk bez zadních reproduktorů a nevzhledných vodičů, které k nim ve většině případů vedou.

Zvukové vstupy pro TV, DVD a Blu-ray Disc™

RHT-G500 dokáže zpracovat zvuk z nejrůznějších zdrojů signálu: TV, přehrávače DVD i set top boxu satelitního / kabelového / pozemního příjmu. Dokáže přehrát i zvuk ve vysokém rozlišení z přehrávače Blu-ray Disc™ nebo z PLAYSTATION®3 a otevře vám tak zcela nový svět zvuku ve vysokém rozlišení.

Ovládání jediným tlačítkem díky funkci BRAVIA™ Sync

BRAVIA™ Sync umožňuje ovládání celého systému – přehrávače DVD nebo Blu-ray Disc™, BRAVIA™ TV a prostorového zvuku – z jediného dálkového ovladače, s přenosem ovládacích signálů přes kabely a konektory HDMI. Příklad: stačí jen stisknout tlačítko „play“ (přehrávání) na dálkovém ovládání, všechna zařízení se současně zapnou a začne se přehrávat film včetně neuvěřitelného prostorového zvuku.

Průchozí HDMI slučitelné s 1080p / 24p / x.v.Colour

RHT-G500 je v zájmu zjednodušení celého systému vybaven třemi vstupy HDMI a výstupem pro monitor. Oba tyto vstupy propouštějí skvělé video ve vysokém rozlišení z přehrávače disků Blu-ray Disc™ na nejnovější LCD televizory značky BRAVIA™.

DIGITAL MEDIA PORT pro všechny potřeby v oblasti mobilní hudby

RHT-G500 také umožňuje připojení přenosných přehrávačů, zařízení Bluetooth® a dokonce sítě Wi-Fi, takže můžete využít zesilovače a reprosoustavy zabudované do TV stolku. To vše je možné díky rozhraní DIGITAL MEDIA PORT a řadě do něj vkládaných modulárních adaptérů; zabudovaný systém Portable Audio Enhancer navíc vylepšuje kvalitu zvuku komprimovaných nahrávek uložených na mobilních přehrávačích.

Jednoduché, intuitivní ovládání

RHT-G500 je dodáván včetně dálkového ovládání, na předním panelu je umístěn přehledný a snadno čitelný displej. Jedná se skutečně o zjednodušení domácího kina – a současně o jeho úplné zneviditelnění!

Stručné představení RHT-G500

  • Kompletní domácí kino s prostorovým zvukem zabudované do stojanu pro televizor.
  • Navrženo pro 32–40palcové televizory BRAVIA™ LCD.
  • Stylový, chytrý a inovativní: naplňte váš domov prostorovým zvukem – vše bez dalších reprosoustav a nevkusných kabelů.
  • Prostorový zvuk S-Force PRO pro skvělý virtuální zvuk bez použití zadních reproduktorů.
  • Tři vstupy HDMI slučitelné s nejnovějšími formáty obrazu Full HD: připojte všechny své video komponenty.
  • Snadné použití díky funkci BRAVIA™ Sync podporující další integraci systému.
  • DIGITAL MEDIA PORT (Port digitálních médií) pro připojení přehrávačů WALKMAN® a dalších MP3 přehrávačů, zařízení s rozhraními Bluetooth® a Wi-Fi, doplněný funkcí Portable Music Enhancer, která vylepšuje zvuk komprimovaných nahrávek.

BRAVIA™ Theatre RHT-G500 bude k dispozici v Sony centrech, u prodejců a online v obchodě Sony Style – www.sonystyle-europe.com.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře