Sony odtajnila svoji zbraň určenou pro FPS hráče

vydáno 20. 9. 2010 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Hi-Fi audio | 1 komentář

Tagy: Dolby Pro Logic IIx, DR-GA200, DR-GA500, FPS, hra, Medal Of Honor, sluchátka, Sony, VPT - Virtual Phones

Sony - logo

Herní sluchátka s unikátním prostorovým zvukem ideální na akční „střílečky“.

  • Typ DR-GA500 nabízí 7.1 kanálový digitální prostorový zvuk určený pro tzv. „first person shooter“, kdy je hráč v hlavní roli a má za úkol postřílet všechny nepřítele
  • Modely sluchátek DR-GA500 a DR-GA200 mají 40 mm budící jednotku pro vysoce kvalitní přenos zvuku při hře
  • Oba typy sluchátek vycházejí z unikátní na třikrát rozkládací konstrukce, která zajišťuje, že netlačí na hlavě a to ani při delším nošení

Počítačoví hráči se teď mohou těšit na atypická sluchátka od Sony určená opravdu jen pro ně. Byla zkonstruovaná po dlouhodobém výzkumu, který prokázal, že hráči různých typů počítačových her vyžadují i odlišné typy sluchátek.

Typ DR-GA500 kombinuje dekodér Dolby Pro Logic IIx s unikátní technologií od Sony nazvanou VPT – Virtual Phones™, která vytváří velice přesvědčivý sedmikanálový 3D prostorový zvuk. Toto složité hardwarové zařízení je přitom uschováno ve velmi kompaktním nezávislém modulu.

Herní sluchátka Sony DR-GA200

Výsledkem je bohatý zvuk v každičkém detailu ať už se jedná o plíživé kroky nebo ohlušující výbuch granátu. Taková sluchátka nejvíce ocení hráči akčních FPS stříleček, kde je zvukový vjem často stejně podstatný jako ten vizuální.

DR-GA500 nabízejí ten nejlepší herní výkon kombinovaný s brilantním zvukem. Pokud chcete opravdu vyhrávat, na podobný zážitek jen tak nezapomenete.

Ostatně každý hráč vám potvrdí, že podobné detaily jsou velmi důležité a pomáhají setřít nenápadnou hranici mezi vítězstvím a prohrou.

Oba typy sluchátek tedy jak DR-GA500 tak GA200 ale zaujmou i hráče strategických her i těch hraných hromadně online, které nejsou záležitostí jen nějaké čtvrthodinky. Už proto, že mají 40 mm budící jednotku pro excelentní kvalitu zvuku charakterizovaného zvučnými prokreslenými basy a jasnými velice vysokými frekvencemi i unikátní a hlavně pohodlný trojitý skládací design.

Oba typy sluchátek spojuje i elegantní a osobitý vzhled, který je odlišuje od konkurence. Jsou vyrobeny z pevných, vysoce funkčních materiálů, ale jejich nejsilnější zbraní je komfort a možnost dlouhodobého použití.

Také trojitý skládací systém vychází z dlouhodobých výzkumů, při kterých byl kladen důraz na ventilaci a volné proudění vzduchu i na to, aby uši netrpěly příliš velkým tlakem. Jen tak bylo docíleno toho, že lze sluchátka používat delší dobu, aniž by hráče tlačila či jinak rušila jejich koncentraci.

Oba modely samozřejmě obsahují i vysoce kvalitní byť nenápadný mikrofon, který je pro hraní moderních akčních PC her potřeba.

Herní sluchátka Sony DR-GA500 (procesor)

Ve spojení se hrou Medal Of Honor

Periferie tohoto druhu a kvality si doslova zasloužila, aby podstoupila náročný test nejlépe při hře, která už vešla do historie. A tak počínaje 15. říjnem budou sluchátka typu DR-GA500 nabízena s volnou verzí tolik očekávaného pokračování válečné 3D akce – nové Medal Of Honor™ určené pro jednoho hráče.

Schválně se podívejte na demosnímky této legendární střílečky na adrese http://www.medalofhonor.com a na obalu sluchátek hledejte přilepený kupón.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Sony odtajnila svoji zbraň určenou pro FPS hráče

Vložil Anonym (bez ověření), 28. Září 2010 - 18:09

Obrázek uživatele Anonym

Sony odtajnila svoji zbraň určenou pro FPS PC hráče a zapomněla na PS3 hráče…