Sony nabízí výměnu HD DVD přehrávače za Blu-ray

vydáno 5. 3. 2008 | sekce Novinky | téma Přehrávače, Ze světa

Tagy: BDP-S300, BDP-S500, Blu-ray, HD DVD, Microsoft, Piráti z Karibiku, Piráti z Karibiku - Na konci světa, přehrávač, Sony, Spider-Man, Trilogie Spider-Man, Xbox 360

…ale zatím jen ve Švýcarsku a za přesně daných podmínek. Takovou možnost už například v Americe nabízí několik obchodních řetězců, Sony je ale první ze samotných výrobců. Atraktivnost celé akce zvyšují dvě kompletní Blu-ray trilogie, které při výměně zákazník dostane – Spider-Man a Piráti z Karibiku.

Sony - logo

Jaké jsou tedy podmínky pro výměnu teď už nepotřebného HD DVD přehrávače za Blu-ray?

Tou první je zakoupení Blu-ray přehrávače Sony BDP-S300 nebo BDP-S500 do konce března. Pak můžete zaslat svůj stávající HD DVD přehrávač do švýcarské centrály Sony spolu s dokladem o jeho zakoupení a dokladem o zakoupení Blu-ray přehrávače Sony. HD DVD přehrávač přitom musí být zakoupený nejpozději 29. února 2008, tedy před začátkem této výměnné akce.

Jako kompenzaci můžete očekávat 200 švýcarských franků (něco málo přes 3000 korun), trilogii Spider-Man a všechny tři filmy série Piráti z Karibiku včetně zatím posledního Piráti z Karibiku – Na konci světa, vše samozřejmě na Blu-ray discích.

Sony - action d'échange

Akce se vztahuje pouze na stolní HD DVD přehrávače, nelze tedy vyměnit například externí HD DVD jednotku k herní konzoli Microsoft Xbox 360 (která už je oficiálně odepsaná, viz Konec externí HD DVD jednotky pro Xbox 360) nebo mechaniky pro osobní počítače. Nasbírané HD DVD přehrávače budou zrecyklovány, čímž dostává nedávno ohlášený konec formátu HD DVD zcela reálný rozměr.

A nakonec to nejdůležitější – není vůbec jisté, jestli Sony tento výměnný program rozjede i v jiných státech. To nám ale může být jedno, v Česku lze totiž majitele HD DVD přehrávačů spočítat na prstech několika málo rukou.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře