Sony BDV-IT1000: Blu-ray domácí kino se štíhlými reproduktory

vydáno 25. 9. 2008 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, Hi-Fi audio | 1 komentář

Tagy: 1080p, BD-Live, BDV-IT1000, BDV-IT1000ES, Blu-ray, BRAVIA Sync, Deep Color, Digital Cinema Auto Calibration, Dolby TrueHD, domácí kino, DTS-HD Master Audio, DVD, ethernet, HDMI, HDTV, Pocky, přehrávač, PS3, S-Master, Sony, USB, Wi-Fi, x.v.Colour, XMB

Sony - logo
  • Nový systém špičkového domácího kina s Blu-ray Disc přehrávačem a novými High-Definition audio kodeky
  • Super štíhlé reprosoustavy s budiči širokými jen 16 mm
  • Zvuk se stylem: reprosoustavy na stojanech na podlaze, stole nebo na stěně – a k tomu bezdrátové připojení zadních kanálů
  • Dva vstupy HDMI umožňují přehrávání signálu z vnějších zdrojů, včetně prostorového zvuku a obrazu ve vysokém rozlišení
  • Jednoduché zapojení a ovládání díky funkcím Digital Cinema Auto Calibration a BRAVIA Sync

V Japonsku mají oblíbenou svačinku Pocky® – velmi tenkou tyčinku v čokoládě. ‘Pocky’ je také vnitřní označení, které společnost Sony používala během vývoje zcela nového systému domácího kina BRAVIA™ Theatre BDV-IT1000 Blu-ray Disc™. Proč? Je to jednoduché: reprosoustavy tohoto systému jsou tak štíhlé, jako zmiňovaná tyčinka!

Umožnily to neuvěřitelně malé širokopásmové měniče vyvinuté techniky společnosti Sony. Při šířce 16 mm jsou tenké jako prst. Přední a středová reprosoustava využívá vždy trojici těchto extrémně tenkých měničů, zadní reprosoustava dvojici.

A to není jediná ohromující technologie v tomto skvělém novém systému: BDV-IT1000 nabízí vše, co potřebujete k přehrávání Blu-ray Disc s ohromující kvalitou zvuku a obrazu, i k maximálnímu zážitku s vaší stávající sbírkou DVD, včetně možnosti připojení vnějších zdrojů HD signálu, jako je PLAYSTATION®3 nebo HDTV tuner, a dokonce i možnosti přehrávání hudby z přenosných přehrávačů nebo Wi-Fi sítě.

Blu-ray domácí kino Sony BDV-IT1000

BDV-IT1000: dokonalé řešení domácí zábavy v HD

V centrální ovládací jednotce je mechanika Blu-ray schopná reprodukovat neuvěřitelnou kvalitu signálu z disků Blu-ray, a také obvody pro převod DVD na rozlišení 1080p. Navíc je přístroj BD-Live Ready, což znamená, že jej lze jednoduše aktualizovat stažením softwaru přes port Ethernet a připojit USB flash disk. Získáte tak ještě více zážitků s filmy, neboť můžete z Internetu stahovat přídavný obsah BD-Live – upoutávky, další záběry a rozšířené informace k filmu, který sledujete.

U titulů Blu-ray poskytuje BDV-IT1000 zážitek přesně jako v kině, s rozlišením 1080/24 snímky za sekundu, technologiemi Deep Color a x.v.Colour, a dokáže dekódovat i přehrávat nejnovější formáty zvuku ve vysokém rozlišení – Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio – takže je skvělý obraz doprovázen i zvukem v kvalitě vyšší než u CD.

Výkon přesně odpovídající precizi

Blu-ray domácí kino Sony BDV-IT1000 - reproduktory

BDV-IT1000 nabízí celkový výkon 700 W realizovaný 32bitovým plně digitálním zesilovačem Sony S-Master, který předává pěti štíhlým, elegantním reprosoustavám – čtyři (levý a pravý přední a zadní) mají stojany k postavení na podlahu, zatímco středová je orientována na šířku, k položení – a tuto sestavu doplňuje subwoofer, pro důraznou reprodukci zvuku velkofilmů.

Reproduktory jsou zcela univerzální: díky modulární konstrukci mohou stát i na stole nebo viset na stěně. Součástí dodávky je sada pro bezdrátový přenos signálu, takže nemusíte tahat kabely přes celou místnost k zadním reprosoustavám. Bezdrátová jednotka současně zajišťuje napájení zadních reprosoustav a vy si jen užíváte čistý, ničím nerušený prostorový zvuk.

Skvělé domácí kino – jde to i jednoduše

Tento systém se skutečně velmi snadno instaluje a používá. Stiskem jediného tlačítka aktivujete funkci Sony Digital Cinema Auto Calibration, která detekuje rozmístění reprosoustav a vypočte ideální nastavení objemu, zpoždění a kmitočtové korekce. Ze stavu připravenosti můžete dokonce stiskem jediného tlačítka spustit celý systém a přehrávání filmu, BDV-IT1000 v kombinaci s nejnovějšími LCD TV BRAVIA a dalšími slučitelnými zařízeními podporuje ovládání přes BRAVIA Sync.

Blu-ray domácí kino Sony BDV-IT1000 - reproduktor

Uživatelské rozhraní XrossMediaBar™ – stejné jako na PLAYSTATION 3 – usnadňuje nastavení a ovládání nezávisle na tom, zda sledujete filmy, posloucháte hudbu nebo zabudované rádio FM RDS/AM.

Do systému lze přenášet hudbu z přenosných přehrávačů díky Sony DIGITAL MEDIA PORT, takže snadno připojíte přehrávače MP3, mobilní telefony s podporou Bluetooth® a přehráváním hudby, i počítače s připojením Wi-Fi. Funkce Portable Audio Enhancer (Vylepšení zvuku z přenosných přehrávačů) vylepšuje zvuk komprimovaných nahrávek.

BRAVIA Theatre BDV-IT1000 je dokonalé domácí kino typu „vše v jednom“, se skvělým výkonem, jednoduchým ovládáním a čistým, stylovým vzhledem.

Stručné představení BDV-IT1000

  • Super štíhlé reprosoustavy díky širokopásmovým měničům o tloušťce jednoho prstu
  • Domácí kino typu „vše v jednom“ s mechanikou Blu-ray Disc
  • Kvalita obrazu Full HD 1080/24p včetně Deep Color a x.v.Colour
  • Bezdrátové připojení zadních reprosoustav pro skvělé efekty prostorového zvuku bez kabelů
  • Připraveno na BD-Live možnost upgradu na Profile 2.0 s možností stahování přídavného obsahu přes port Ethernet
  • Převod DVD na vyšší rozlišení 1080p
  • Dva vstupy HDMI pro připojení herních konzolí, HD TV dekodérů nebo jiných zdrojů signálu, jeden HDMI výstup
  • Optický digitální a analogový stereofonní vstup, také vstup kompozitního/komponentního videa
  • Možnost převodu analogových signálů na HDMI a vyšší rozlišení
  • Rychlé a přesné nastavení „jediným stiskem tlačítka“ s funkcí Digital Cinema Auto-Calibration
  • BRAVIA Sync pro jednoduché ovládání v kombinaci s dalšími komponentami společnosti Sony
  • Uživatelské rozhraní XrossMediaBar pro jednoduché a logické ovládání všech funkcí
  • Možnost propojení s přehrávači Network WALKMAN® a iPod®, zařízeními s rozhraním Bluetooth a s domácími sítěmi Wi-Fi, navíc funkce Portable Audio Enhancer pro zlepšení zvuku komprimovaných nahrávek ze zařízení připojených k portu DIGITAL MEDIA PORT
  • Celkový výkon 700 W: 5× 100 W plus 2× 100 W pro subwoofer, s účinným a kvalitním 32bitovým digitálním zesilovačem S-Master
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Sony BDV-IT1000: Blu-ray domácí kino se štíhlými reproduktor

Vložil Libor (bez ověření), 28. Listopad 2008 - 22:06

Obrázek uživatele Libor

Nemůžu nikde najít cenu. Neznáte prosím cenu? Děkuji.