Sony a7 III: čerstvá full-frame „bezzrcadlovka“ z Japonska

vydáno 28. 4. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Foto a video | 1 komentář

Tagy: bezzrcadlovka, BIONZ X, Exmor R, mirrorless fotoaparát, Sony a7 III

Sony svůj nový digitální fotoaparát a7 III definuje jako „základní full-frame model“, ale to je asi příliš skromné označení. Ve skutečnosti jde o jedno z doposud nejzajímavějších zařízení svého typu.

V jeho jádru se nachází nový, 24,2megapixelový CMOS obrazový snímač Exmor R osvětlený zezadu (back-illuminated) se zvýšenou citlivostí. Obrazový procesor BIONZ X se dočkal vylepšení a oproti a7 II nabízí 1,8násobně vyšší rychlost. Podle všeho jde o stejný procesor, který využívá nová a7R III.

Rozsah ISO u a7 III se pohybuje mezi 100 až 51 200, přičemž je rozšiřitelný až na ISO 50 až 204 800 pro fotografie. Vylepšena byla i reakce automatického ostření a trackingu s téměř dvojnásobnou rychlostí ostření v horších světelných podmínkách.

Při focení sekvenčních snímků mohou uživatelé zachytit fotografie v plném rozlišení při rychlosti až 10 snímků za vteřinu díky sekvenčnímu AF / AE trackingu až do 177 standardních obrázků JPEG, 89 komprimovaných RAW snímků a 40 RAW snímků nekomprimovaných. Režim snímání ve vysoké rychlosti funguje jak s mechanickou, tak s elektronickou závěrkou. V oblasti videa nabízí Sony a7 III 4K video při plné šířce snímače fotoaparátu.

Zdroj: Techspot.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

osrs gold

Vložil runescape gold (bez ověření), 9. Červenec 2018 - 11:24

Obrázek uživatele runescape gold

hi!