Silvestr s Resident Evil: Afterlife na Blu-ray 3D?

vydáno 9. 11. 2010 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: 3D, 3D Blu-ray, Afterlife, Blu-ray, Blu-ray 3D, DTS-HD Master Audio, film, Picture-in-Picture, Resident Evil, Resident Evil: Afterlife

Resident Evil: Afterlife (2010) - Blu-ray 3D

Nedávno jsme (u příležitosti uvedení čtvrtého dílu herní série Resident Evil v kinech) vydali recenze na předchozí části této zombie ságy, a už jsou na světě informace, že se na nás co nevidět přiřítí další vlna zombies. A rovnou ve 3D.

Režisér a producent Paul W. S. Anderson si chce totiž přihřát polívčičku na vánočním trhu (spousta lidí si udělá předobjednávky a dárky si vyzvedne až po svátcích), a tak svůj druhý režijní zářez v sérii pošle na americký trh již před koncem roku 28. prosince.

Podle specifikací disku nehodlá na ničem šetřit a vezme fanoušky i neseznámené diváky pěkně útokem hned v několika edicích. Kromě DVD, které nás logicky nezajímá a které je oproti Blu-ray nadílce poloviční, nás čeká především release jak dvoj-, tak trojrozměrné verze filmu. Ta by oproti svému „placatějšímu“ sourozenci měla stát jen o pár dolarů víc.

3D vydání Resident Evil: Afterlife navíc bude obsahovat i 2D stopu, tudíž se jeho koupě hodí i jako investice do budoucna podobně, jako tomu je u 3D animáků od DreamWorks (Monstra vs. Vetřelci, Zataženo, občas trakaře).

Kromě filmu, který nabídne klasický ořez 2,35:1 a šestikanálové DTS-HD Master Audio, budou na disku bonusy typu Picture-in-Picture, vystřižené a rozšířené scény, audiokomentáře a hned několik speciálních pohledů do zákulisí, jimiž se Blu-ray pochlubí exkluzivně.

Resident Evil: Afterlife (2010)

Vzhledem k tomu, jak moc se Afterlife v kině soustředilo na machrování s 3D efektem a kamerovým systémem od Jamese Camerona, jsem poměrně dost zvědavý, jak bude film fungovat na menších úhlopříčkách. A hlavně na to, jaké budou prodeje 2D a 3D verze…

Co vy? Hodláte kupovat 3D edice, které obsahují i 2D stopu, abyste měli při přechodu na stereoskopickou projekci o starost míň, a nebo vám celý „3D boom“ leze krkem a zůstanete raději u placatých obrázků?

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Související recenze

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře