Showgirls se budou svlékat i na Blu-ray

vydáno 19. 4. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Černá kniha, DTS-HD Master Audio, film, Hvězdná pěchota, MGM, MPEG-4 AVC, Muž bez stínu, Robocop, Showgirls, Total Recall, Základní instinkt

Showgirls (1995)

Paul Verhoeven si během devadesátých let vybudoval pověst režiséra kontroverzních, ale kritikou i diváky pozitivně přijatých snímků. Robocop, Total Recall, Základní instinkt, Hvězdná pěchota… Po roce 2000 sice částečně vyměkl (Muž bez stínu, Černá kniha), ale ještě před tím stihl natočit erotický thriller Showgirls (Fdb.cz), který se teď chystá na Blu-ray.

A že se ve vysokém rozlišení bude na co dívat! Příběh striptýzové tanečnice, odehrávající se ve vášní nabitých lokacích metropole Las Vegas, totiž nepříliš nápaditou zápletku a řídký děj vyvažuje nezapomenutelnými erotickými scénami i zástupy nahých dívčích a ženských těl. Už jen proto se těší velké oblibě převážně mezi muži…

Na Blu-ray se Showgirls objeví díky péči studia MGM, které plánuje vydání pro region A (Amerika) na 15. června. Výroční edice, příznačně nazvaná 15th Anniversary Sinsational Edition, bude obsahovat necenzurovanou 131 minut dlouhou verzi, která si vysloužila rating nepřístupnosti NC-17 – o důvod víc pro koupi, nemyslíte?

Samotný film (MPEG-4 AVC obraz, DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk) bude doplněn audiokomentářem a několika dokumenty (Pole Dancing: Finding Your Inner Stripper, Lap Dance Tutorial Featuring the World-Famous Girls of Scores, A Showgirls Diary, Showgirls Fact-Up Trivia).

Studio MGM bohužel většinu svých Blu-ray vydání regionálně kóduje, v tuto chvíli tedy není jisté, jestli bude možné americké vydání přehrát u nás v regionu B. Jistě se ale časem dočkáme i evropské edice, která by čistě teoreticky mohla obsahovat český dabing a/nebo titulky.

Showgirls (1995)

Showgirls (1995)

Neodolatelná síla a ukrývaná nebezpečí lidské sexuality nejsou nikde tak evidentní jako za blýskavou fasádou Las Vegas. Erotický film Showgirls představuje „světovou metropoli hazardu, hříchu a vášně“ prostřednictvím temných zákoutí jeho známých nočních klubů a vzrušujících vystoupení na tanečních molech. Je to svět vášní, moci a individuálních rozhodnutí, v němž má všechno – a všichni – svou cenu.

Nomi je nezávislá dívka, která uniká před minulostí a snaží se o úspěch v Las Vegas. Tancuje v malém klubu, ale moc dobře se jí nevede, ačkoli má velký talent. Nakonec se setkává s muži i ženami, kteří život v Las Vegas ovládají. Mezi nimi je i Zack, ředitel show v hotelu Stardust, přitažlivý a ambiciozní muž, který může Nomi dopomoci ke slávě. Cristal, hlavní hvězda show, je však rovněž přitahována Nominou, krásnou i nadáním.

Může jí buď pomoci nebo ji naopak zničit…

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře