Sharp AQUOS DX - TV se zabudovaným Blu-ray rekordérem

vydáno 24. 10. 2008 | autor Sharp | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: Aquos, Blu-ray, DX, H.264, LCD, MPEG-4 AVC, přehrávač, rekordér, Sharp, televizor

SHARP - logo

Společnost Sharp představila na japonském trhu 16 modelů řady AQUOS DX, obsahující velikosti obrazovek 52", 46", 42", 37", 32" a 26 palců. Jedná se o první řadu LCD televizí vybavených Blu-ray rekordérem na světě.

Zákazníci mohou využít tuto televizi nejen pro sledování televizního programu, ale také pro přehrávání Blu-ray disků a nahrávání v HD kvalitě, a to vše v jednom zařízení.

Díky konstrukci „vše v jednom“ není nutné používat komplikované propojovací kabely a jeden dálkový ovladač usnadňuje ovládání. Zákazníci mohou sledovat televizi, přehrávat disky a nahrávat po stisknutí jednoho tlačítka. Nově vyvinutý Motion Guide nabízí přehrávání disků automaticky po jejich vložení.

Co se týká nahrávání a přehrávání médií, digitální tuner umožňuje během sledování televize nahrávat jiné programy a instalovaný kodek H.264/AVC (Advanced Video Coding) standardu MPEG-4 umožňuje speciální 5krát delší nahrávání HD videa (5X režim), které umožní prodloužený nahrávací čas při udržení si plně špičkové HD kvality jako originální vysílání ve vysokém rozlišení. Řada DX také umožňuje 2X a 3X režimy s kompletním HD nahráváním, které umožní zaznamenat všechny audio stopy a další data při prodlouženém nahrávání ve vysokém rozlišení.

Sharp AQUOS DX - TV se zabudovaným Blu-ray rekordérem

Televize jsou vyráběny v továrně Kameyama ze špičkových LCD panelů nejvyšší kvality, které dosahují pozoruhodné hloubky obrazu a nabízejí pozvolné odstínování barev s čistou kvalitou obrazu. Řada DX přichází navíc s unikátním 1-bitovým zesilovačem Sharp dodávajícím přirozený a čistý zvuk a boční reproduktory se zvýrazněnými basy zaručují jeho hutnost.

Společnost Sharp, která vždy se svou řadou AQUOS stála v popředí průmyslu s plochými televizemi, nyní nabízí nový druh produktu, který v sobě zahrnuje nejlepší kvalitu obrazu, kvalitní zvuk, design a úsporný ekologický provoz za účelem poskytnou zákazníkům co nejdokonalejší domácí zábavu.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře