Sexy Charlieho andílci se chystají na Blu-ray

vydáno 10. 6. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: BD-Live, Blu-ray, Charlie's Angels, Charlieho andílci, DTS-HD Master Audio, film, MPEG-4 AVC, Sony Pictures, Terminator Salvation

Charlieho andílci (Charlie's Angels, 2000)

Každý nějak začínal. Režisér McG (Joseph McGinty Nichol), který se naposledy připomenul čtvrtým Terminátorem (recenze), sice na konci devadesátých let natáčel videoklipy a reklamy, ale dělal to natolik dobře, že se brzy dostal k opravdickému filmu. V roce 2000 tak podle úspěšného seriálu ze 70. let mohla vzniknout akční podívaná Charlieho andílci (Charlie's Angels, FDb.cz).

Film se sice dočkal vyloženě průměrného hodnocení, zejména kvůli nevýraznému scénáři, přesto se díky jeho finančnímu úspěchu McG ve světě velkého filmu solidně zabydlel. Možná za to mohla i vizuálně velmi atraktivní trojice hlavních hrdinek Charlieho andílků (Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu) a další slavní herci ve větších i epizodních rolích (Bill Murray, Tim Curry, John Forsythe, Matt LeBlanc).

Po deseti letech se teď tato videoklipovitá podívaná dočká vydání ve vysokém rozlišení. Sony Pictures připravuje Blu-ray vydání pro region A (USA) na 3. srpna, těšit se můžeme na obvyklý MPEG-4 AVC obraz, DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk, audiokomentář režiséra, vynechané, prodloužené a nepodařené scény, několik dokumentů, chybět nebudou ani hudební videa a nějaká ta BD-Live funkcionalita.

Dobrou zprávou je, že studio Sony své Blu-ray disky regionálně nekóduje, americkou edici tedy bude možné bez problémů přehrát i v Evropě. Samozřejmě na ní ale nebude česká jazyková podpora, ta by se teoreticky mohla objevit až na některé z mutací edice pro náš region B, která se jistě brzy objeví.

Charlieho andílci (Charlie's Angels, 2000)

Charlieho andílci / Charlie's Angels (2000)

Šéf dynamické hi-tech společnosti Knox Technologies byl profesionálním způsobem unesen přímo ze své kanceláře. V ohrožení jsou milionové zisky firmy, sám pan Knox a jak se rychle ukáže i tisíce nevinných lidí. Jaký bezohledný padouch stojí za únosem? O co mu vlastně jde? A jak se mu dostat na kobylku?

Na tři otázky musí najít odpovědi tři krásné špičkové agentky Natalie, Dylan a Alex, které pracují pro soukromou detektivní agenturu pana Charlieho. Každá z dívek je docela jiná, ale něco mají všechny tři společné – inteligenci a sexappeal. Obojí používají se stejným šarmem a jistotou jako asijská bojová umění, ruční i těžké palné zbraně a nejvyspělejší špionážní techniku.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Související recenze

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře