Sencor uvádí outdoorovou kameru se 4K záznamem

vydáno 19. 5. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Foto a video

Tagy: fotoaparát, odolné zařízení, outdoorová kamera, Sencor 3CAM 4K03WR

Na trh přichází nová outdoorová kamera značky Sencor, model 3CAM 4K03WR, který je vybaven senzorem od Sony, schopným zachycovat video ve 4K/Ultra HD rozlišení.

Zařízení, vhodné díky svým odolným vlastnostem například na divokou vodu, pod mořskou hladinu nebo na zběsilou jízdu na horském kole, tedy zvládá pořizovat záznam v rozlišení 3 840×2 160 pixelů. Kamera samozřejmě zvládá i statické fotky, konkrétně v rozlišení 16 megapixelů. Zajímavostí (při natáčení) je možnost využití digitálního zoomu – výrobce uvádí, že tato funkce je bez ztráty kvality a samotné by nás zajímalo, jak to funguje v praxi.

Outdoorová kamera zvládá nahrávat i zpomalený záznam ve Full HD rozlišení, a to rychlostí 60 snímků za sekundu. Ještě většího zpomalení lze dosáhnout v rozlišení HD (720p).

K dispozici je široká řada příslušenství včetně různých sad pro uchycení na helmu, selfie tyč, řídítka kola nebo stativ. Pod vodou lze natáčet díky speciálnímu vodotěsnému pouzdru. Součástí balení je taktéž dálkové ovládání a dostupný je i Wi-Fi modul pro spárování s mobilním zařízením a ovládání jeho prostřednictvím.

Zdroj: TZ Sencor

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře