Samsung získal čtyři ocenění EISA

vydáno 24. 8. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, Televizory

Tagy: 1080p, 24p Real Movie Mode, 3D Ready, Blu-ray, domácí kino, EISA, Full HD, HT-BD2, LCD, LE40A557, LE40A775, LED, plazma, PS50A476, Samsung, televizor

Samsung logo

Čtyři produkty Samsung získaly ocenění od panelu odborných novinářů sdružených v EISA (Evropské asociace pro obraz a zvuk, viz. níže) jako nejlepší ve své kategorii. Zástupci Samsung si odnesli prestižní ceny za období 2008–2009 udělené za nejlepší Evropskou LCD televizi, ocenění získaly hned dva modely, dále za Nejlepší evropský systém pro domácí kino, Nejlepší evropský mobil s fotoaparátem a ocenění za Evropskou inovaci. Všechny produkty, kromě mobilního telefonu SGH-G810, jsou dostupné na českém trhu.

Tento rok už je druhý za sebou, kdy Samsung získal čtyři ceny EISA. Letošními vítězi jsou systém Blu-ray domácího kina HT-BD2, Samsung LCD televize LE40A557 a 775, mobilní telefon Samsung SGH-G810 a technologie Samsung 3D Ready. V oblasti systémů pro domácí kina byla firma Samsung oceněna již popáté.

„Tento rok asociace EISA potvrdila, že Samsung je lídr ve zmíněných kategoriích, ve vztahu k protihodnotě jeho výrobků, jejich ceně a inovativnosti. V oboru plochých obrazovek se firma Samsung včas rozhodla začít s vývojem LCD a plazmových televizorů. Naše rozhodnutí bylo nastartováno zvýšenou poptávkou spotřebitelů po televizorech s plochou obrazovkou a růstem digitálních televizí v celé Evropě. Kromě inovační technologie se firma Samsung soustředila na design, čímž reaguje na poptávku zákazníků po vizuálně estetických domácích spotřebičích,“ říká In-Soo Kim, prezident a generální ředitel Samsung Electronics, Europe.

Nejlepší evropská LCD televize: Samsung LE40A557/755

  • Plné rozlišení Full HD (1920×1080)
  • 24p Real Movie Mode, umožňující zákazníkům kinosálový zážitek
  • Jasný displej s perfektním rozlišením, nízkým stupněm odrazu a dokonalým kontrastem

Nejlepší evropský systém pro domácí kino: Samsung HT-BD2

Domácí Blu-ray kino Samsung HT-BD2
  • Prvním plně integrovaný systém domácího kina formátu Blu-Ray
  • Černý lesklý luxusní design s jemně modrými LED indikátory v souladu s designem televizoru
  • Plná kvalita videozáznamu Full HD 1080p u přehrávače disků Samsung Blu-ray

Evropská inovace AV: Samsung 3D Ready Technology

  • Samsung je první, kdo uvádí na trh řadu plazmových televizorů 470 „3D Ready“
  • Plazmové televizory o úhlopříčce 50", HD ready s kontrastem 30000:1
  • Přirozené barvy s 18-bitovým zpracováním videosignálu

Podle vyjádření posuzovatelů EISA „Samsung PS50A476 tvoří základ pro novou generaci televizorů, jež divákovi umožní sledovat plastický 3D obraz. Tato technologie, jež se zakládá na přístupných aktivních brýlích, je předělem pro hráčskou obec, protože dodává další dimenzi při zachování dobré kvality, jež neunavuje oči.“

O EISA

EISA je sdružení 50 časopisů se zvláštním zaměřením na multimédia z 19 evropských zemí, včetně nejnovější členské země – Srbska. V mezinárodním měřítku je známé díky Evropským oceněním EISA a každoročně v červnu se vydavatelé všech časopisů setkávají pro určení kandidátů na cenu EISA pro spotřební produkty, o nichž píší. Hodnotí se šest kategorií: audio, video, domácí kino, fotografie, mobilní komunikace a multifunkčnost. Všichni vítězní kandidáti mohou užívat označení EISA po následujících 12 měsíců jako ocenění kvality a špičkové úrovně technologie.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře