Samsung umožňuje 3D zobrazení fotografií a domácího videa

vydáno 1. 7. 2010 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma 3D, Foto a video

Tagy: 3D, AllShare, DLNA, fotoaparát, Full HD, HMX-H200, HMX-S15, HMX-S16, NX10, Samsung, televizor, videokamera, WB650, Wi-Fi

Samsung logo

Fotografování a natáčení videa s produkty Samsung dává každému možnost zobrazovat své rodinné fotografie a videa ve 3D.

Společnost Samsung Electronics prostřednictvím svých unikátních 3D produktům letos nabídla zákazníkům zážitek ze sledování trojrozměrného obrazu i v pohodlí domova. Skvělá inovativní vlastnost televizorů Samsung se dá využít také ve spojení s ostatními produkty – fotoaparáty a videokamerami Samsung.

Například videokamery Samsung řady HMX-S a HMX-H s Full HD rozlišením uživatelům umožňují připojit se ke 3D televizorům značky Samsung (a to i bezdrátově přes wi-fi) a pomocí inovativní technologie konverze dvojrozměrného obrazu na trojrozměrný sledovat videozáznamy ve 3D.

Obsah zaznamenaný videokamerou ve 2D lze zobrazit v 3D, což vytváří nebývale působivý a realistický zážitek. Také prohlížení fotografií je velmi efektní a doslova vám vtáhne do obrazu.

Full HD videokamera Samsung HMX-H200 Full HD videokamera Samsung HMX-H200 Full HD videokamera Samsung HMX-H200 Full HD videokamera Samsung HMX-H200

Připojení k 3D televizorům Samsung umožňují videokamery a fotoaparáty Samsung s TV konektivitou – z videokamer například modely HMX-S16 nebo HMX-H200, z fotoaparátů například model NX10 nebo WB650.

Na začátku tohoto roku byla na trh uvedena nová řada videokamer Samsung s Full HD rozlišením určená pro pokročilé uživatele, kteří se věnují tvorbě a sdílení obrazového obsahu nejvyšší kvality. Videokamery Samsung HMX-S16 a HMX-S15 nabízejí vedle špičkového Full HD rozlišení navíc jako vůbec první na světě i Wi-Fi konektivitu právě pro sdílení natočeného videa nejen s televizí, ale i s ostatními Wi-Fi zařízeními.

Videokamery Samsung otevírají zcela nový svět možností pro amatéry, kteří to myslí s filmovou režií vážně a chtějí své tvůrčí záměry realizovat skutečně profesionálním způsobem.

Digitální fotoaparát Samsung WB650 s GPS

Jelikož jsou 3D televizory Samsung prvními přístroji na trhu vybavenými technologií pro konverzi dvojrozměrného obrazu do trojrozměrného v reálném čase, stává se i domácí video pořízené videokamerou v HD rozlišení nádherným trojrozměrným obrazem.

Jedná se o průlomové řešení, které obdivuhodným způsobem posunuje roli, kterou mohou videokamera nebo fotoaparát hrát v každodenním životě. Vidět se v trojrozměrném zobrazení je skutečně dosud nevídaný zážitek.

Možnosti připojení výrobků modelové řady S16 se neomezují jen na kabely, díky bezdrátovému připojení pře WiFi nebo prostřednictvím technologie Samsung AllShare™ (technologie DLNA) mohou uživatelé rychle a jednoduše pořizovat a sdílet videonahrávky profesionální kvality ve Full HD rozlišení se Samsung 3D televizory a sledovat obraz z kamery ve 3D v reálném čase.

Digitální fotoaparát Samsung NX10

Méně známá je možnost konverze statických fotografií z 2D do 3D. Uživatel tak dostává plnohodnotný 3D zážitek, protože fotografie i videozáznamy pořízené fotoaparáty a videokamerami Samsung může zobrazit v dokonalém 3D právě na revolučních 3D televizorech Samsung.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře