Samsung ST500 a ST550 - foťte jeden úsměv za druhým!

vydáno 12. 11. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: fotoaparát, Samsung, ST500, ST550

Samsung logo

Společnost Samsung Digital Imaging přichází společně s novou řadou digitálních fotoaparátů Samsung ST500 a ST550 také s inovativní funkcí, díky které bude fotografování malých dětí skutečnou hračkou.

Kolikrát jste se snažili zachytit roztomilý úsměv vašich dětí a kolikrát se vám to opravdu podařilo? Díky digitálním fotoaparátům Samsung, které jsou vybaveny dvěma displeji – jedním menším vpředu a jedním velkým vzadu, je po starostech.

Nejen, že přední displej poslouží jako zrcátko, takže focení autoportrétů je velmi snadné, ale nabízím mimo jiné také dětský režim se zábavnými, poutavými a jednoduchými animacemi pro zachycení neopakovatelných výrazů, jaké umí nasadit jen děti.

Jak tohle všechno funguje? Pouhým poklepáním na přední stranu fotoaparátu Samsung ST500 a ST550 spustíte menší displej, na kterém si v menu fotoaparátu jednoduše vyberete spuštění dětského módu. Vaše děti potom budou sledovat krátkou animaci, tak zaujatě, jako by sledovaly svou oblíbenou pohádku. A vy tak získáte výjimečnou příležitost je zachytit.

Digitální fotoaparát Samsung ST500

Pro případ, že byste chtěli stávající animaci obměnit, připravil Samsung dalších 20 animací jednoduše ke stažení na svých stránkách. Na webu si je také můžete prohlédnout, takže v předstihu uvidíte, jaká zábavná zápletka animované hrdiny čeká.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře