Samsung spustil web na podporu Blu-ray

vydáno 23. 6. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Blu-ray, DVD, firmware, přehrávač, Samsung, Sony, upscaling

Samsung logo

Úspěšnost formátu Blu-ray je klíčová nejen pro filmová studia, ale také pro výrobce hardware – tedy především přehrávačů a televizí. Samsung se rozhodl své zákazníky vzdělávat na webu.

Před týdnem jsme informovali o novém webu studia Paramount, který by se měl zaměřit především na propagaci filmových titulů. Samsung má se svým projektem Blu-ray Resource Center rozsáhlejší plány, zaměřené samozřejmě především na budování podvědomí o vlastní značce.

Ve dvou hlavních sekcích naleznou spoustu informací jak současní majitelé Blu-ray přehrávačů Samsung (nový firmware, tipy pro konkrétní zařízení), tak i zatím váhající většina. Promo články na téma proč si pořídit Blu-ray domácí kino, v čem je rozdíl oproti upscalovaném u DVD nebo jak vlastně Blu-ray disk funguje jsou samozřejmostí, stejně jako seznam odpovídajících výrobků.

Pro stále ještě „nevzdělanou“ masu potenciálních zákazníků je to jistě dobrý začátek. Jen škoda, že v České republice neexistuje kromě iniciativy společnosti Sony nic podobného. Jako by snad výrobci, distributoři ani prodejci neměli o Blu-ray pozitivní zákazníky zájem…

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře