Samsung spouští první službu virtuálních TV kanálů na světě

vydáno 26. 11. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Jižní Korea, Samsung TV Plus, služba, Video on Demand, virtuální kanály

Samsung ve své domácí Jižní Koreji spustil službu nazvanou TV Plus, první svého druhu na světě. Jde o řešení v podobě virtuálních televizních kanálů.

Tato služba umožňuje svým uživatelům přepínat mezi jednotlivými videi stejným způsobem, jakým funguje přepínání kanálů na běžné televizi. Tento přístup se na domácím trhu stal rychle senzací, a dočkal se přijetí zejména u uživatelů, kteří si dosud nezvykli na služby video on demand (videa na přání).

Služba TV Plus začala v zemi fungovat již v říjnu a od té doby ji využila již pětina tamních uživatelů. Podle společnosti Samsung si po zkušební době udržela 80 procent zákazníků a od spotřebitelů obecně se dočkala dobré odezvy. V oné zkušební době mohou uživatelé procházet mezi 33 kanály po dobu 24 hodin, aniž by museli cokoliv platit nebo projít otravným procesem registrace.

Jihokorejská společnost se v poslední době stále více zaměřuje na integraci multimediálního obsahu a aplikací do svého ekosystému digitálních zařízení, ať už jde o chytré televize s herní službou PlayStation Now, displej Galaxy View se speciálním rozhraním pro sledování videa či headset Gear VR s hrami a videi ve virtuální realitě.

Zdroj: SamMobile

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře