Samsung SMX-F34 - YouTube videokamera nové generace

vydáno 14. 1. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video | 2 komentáře

Tagy: CCD, CES 2009, H.264, Intelli-Zoom, LCD, MP3, MX20, Samsung, SC-MX20, SD, SDHC, SMX-F34, videokamera, YouTube

Samsung logo

Nová videokamera SMX-F34 nabízí vnitřní flash paměť s kapacitou 16 GB a funkci pořizování statických digitálních snímků.

Společnost Samsung Electronics America, Inc. představila videokameru SMX-F34 – kompaktní digitální model nové generace, který je kompatibilní s technologií YouTube™. Videokamera SMX-F34 staví na úspěchu oblíbeného modelu SC-MX20 a nabízí uživatelům doplňkové vlastnosti a funkce, například vestavěnou paměť, možnost pořizování digitálních fotografií a 42× Intelli-Zoom společnosti Samsung.

Nový Intelli-Zoom společnosti Samsung je výrazně spolehlivější než standardní digitální zoom, jenž negativně ovlivňuje kvalitu obrazu, a umožňuje uživatelům pracovat s přiblížením překračujícím 34× optický zoom kamery, aniž by se to projevilo na kvalitě obrazu.

Model SMX-F34 je vybaven slotem pro vložení paměťové karty formátu SD/SDHC a nabízí také interní flash paměť s kapacitou 16 GB. V oblasti digitální obrazové techniky společnost Samsung jako první použila kompresi H.264 u videa se standardním rozlišením, což podstatně prodloužilo dobu nahrávání. Díky kompresi H.264 mohou uživatelé nahrát až osm hodin videa se standardním rozlišením přímo na interní flash paměť videokamery, aniž by museli použít paměťovou kartu.

YouTube videokamera Samsung SMX-F34

Nový obrazový procesor společnosti Samsung také snižuje spotřebu energie, což se projeví ve vyšší životnosti baterie. Po jediném nabití mohou zákazníci nahrát až tři hodiny nepřerušovaného videozáznamu – tato funkce jistě potěší ty, kdo rádi nahrávají delší časové úseky.

Model SMX-F34 je vybaven výkonným 680kilopixelovým CCD snímačem, který poskytuje rozlišení 720×480, a obsahuje také nový zobrazovací procesor společnosti Samsung, který koncovému uživateli dramaticky umocňuje celkový prožitek z digitálního zobrazení. Tento procesor umí vytvářet videozáznam vyšší kvality, obsahuje funkce 3D redukce šumu, rozpoznání tváře až u pěti osob, je vybaven jasnější 2,7" LCD obrazovkou a používá kompresi H.264.

Videokamera SMX-F34 se také skvěle hodí pro uživatele, kteří využívají služby založené na technologii YouTube™ a chtějí pořízené videonahrávky umístit na internetový server a podělit  se o ně s přáteli a rodinou. Videokameru SMX-F34 lze nastavit do režimu nahrávání pro web a mobilní zařízení, a uživatelé tak mohou natáčet v přesném formátu a rozlišení vyžadovaném YouTube™, čímž se urychlí doba nahrávání videozáznamu na server.

YouTube videokamera Samsung SMX-F34

Po zvolení režimu Web & Mobile se rozlišení videokamery automaticky nastaví na hodnotu 640×480 (H.264 / AAC / MP4) a optimalizuje pro použití na webových stránkách. Na rozdíl od jiných videokamer mohou navíc uživatelé z modelu SMX-F34 snadno importovat videozáznamy a přehrávat je na MP3 přístrojích a jiných přenosných multimediálních přehrávačích, které podporují H.264, aniž by museli soubory převádět do jiného formátu.

Model SMX-F34 dále nabízí zvláštní fotografický režim, ve kterém mohou uživatelé videokameru používat jako digitální fotoaparát a pořizovat snímky s rozlišením 800×600. Videokamera zákazníkům také nabízí vyšší flexibilitu v oblasti zoomu. Je vybavena 42× Intelli-Zoomem s intuitivním ovládáním, který uživatelům umožňuje pracovat s přiblížením překračujícím 34× optický zoom kamery, aniž by se to projevilo na kvalitě obrazu.

V kombinaci s vysoce kvalitním objektivem Schneider a zdokonalenou pokročilou stabilizací obrazu si mohou být uživatelé jisti, že dokáží život zachytit tak, jak jej sami vidí, v oslnivě jasných barvách.

YouTube videokamera Samsung SMX-F34

Videokamera SMX-F34 bude k dostání ve čtyřech barevných variantách: černé (Midnight Black), červené (Sunset Red), stříbrné (Galaxy Silver) a modré (Deep Ocean Blue); ovládací prvky budou u všech odstínů stříbrné. Model je vybaven speciálním otočným úchytem značky Samsung, který lze snadno nastavit pro natáčení z normálního i sníženého úhlu.

Model SMX-F34 bude v prodeji od jara 2009.

Článek je součástí série, informující o akci CES 2009 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Samsung SMX-F34 - YouTube videokamera nové generace

Vložil nutula (bez ověření), 8. Říjen 2015 - 11:24

Obrázek uživatele nutula

ja bych samsung ne canon

Re: Samsung SMX-F34 - YouTube videokamera nové generace

Vložil Anonym (bez ověření), 11. Prosinec 2017 - 18:40

Obrázek uživatele Anonym

Kolik to stojí prosím? Nikde nemůžu najít tu cenu. děkuji