Samsung otevřel první prodejní centrum v Brně

vydáno 17. 10. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Z domova

Tagy: Blu-ray, domácí kino, fotoaparát, HDTV, HP TRONIC, LCD, LED, mobilní telefon, monitor, plazma, přehrávač, Samsung, Samsung Centrum, televizor, videokamera

Samsung logo

Samsung Electronics Co., Ltd, vedoucí světový výrobce spotřební elektroniky, 15. října v brněnském nákupním centru Olympia (U Dálnice 777, Modřice) oficiálně otevřel první Samsung Centrum v moravské metropoli.

Slavnostního otevření Samsung Centra Olympia Brno se zúčastnil Chang Jae Lee, prezident Samsung pro Česko, Slovensko a Maďarsko, spolu s Františkem Mikoškou, ředitelem společnosti HP TRONIC – prodejny elektro a.s. a Davidem Benešem, výkonným ředitelem Euronics ČR a.s.

Samsung tak pokračuje v rozšiřování tzv. brand shops i v českých a moravských regionech. V Praze je již v provozu tzv. showroom Samsung, kde lze vybrané produkty prohlédnout a vyzkoušet, ale také Samsung Centrum v Paláci Flora, kde se zákazníkům nabízí možnost nejen se s produkty Samsung detailně seznámit, ale také je rovnou zakoupit nebo objednat i s případnou instalací doma.

Samsung Centrum v obchodním centru Olympia je prvním značkovým obchodem Samsung na Moravě. Provozovatelem Samsung Centrum v Olympii je firma HP TRONIC – prodejny elektro a.s.

Samsung Centrum Olympia Brno Samsung Centrum Olympia Brno

Zákazníci mají možnost na místě si prohlédnout průřez portfoliem výrobků Samsung, od nejnovějších LED TV a LCD plochých obrazovek přes plazma televizory, domácí kina a Blu-ray přehrávače, digitální fotoaparáty, videokamery, nejmodernější počítačové monitory či mobilní telefony.

Nové Samsung Centrum se nachází v obchodním centru Olympia Brno a je otevřeno od pondělí do pátku 10 – 21 hodin, v sobotu a neděli 9 – 21 hodin.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře