Samsung HMX-R10 - nejmenší ergonomická Full HD kamera

vydáno 16. 4. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: Active Angle Design, CMOS, fotoaparát, Full HD, HDMI, HDTV, HMX-R10, Samsung, videokamera

Samsung logo

Společnost Samsung představuje novou digitální kameru, kombinující Full HD záznam s možností snímání statických snímků v rozlišení až 12 Mpix. Umístění čočky pod úhlem 25° navíc přináší nový standard v ergonomii a pohodlí při natáčení.

Samsung Electronics Co., Ltd., představuje novou digitální kameru HMX-R10 s Full HD rozlišením. Malá kamera o rozměrech 129,7 x 38,3 x 57,8 mm a nízkou hmotností pouhých 220 g, přináší nové standardy do segmentu digitálních videokamer.

Samsung HMX-R10 disponuje 9 Mpix CMOS senzorem a neobvykle o 25 stupňů pootočeným objektivem, který snižuje zátěž na zápěstí při natáčení a zvyšuje tak pohodlnost a potěšení z používání kamery. Držení produktu díky takzvanému „Active Angle Design“ znamená dosud nepoznané pohodlí při natáčení. Nenamáháte své zápěstí, zachováváte si mnohem přirozenější postoj a současně můžete bez překážek kontrolovat snímanou scénu přímo svým pohledem.

Digitální kamera HMX-R10, není jen kamera. Je to naprosto průlomový hybrid Full HD videokamery a výkonného stylového kompaktního fotoaparátu. Schopností tohoto zařízení je i snímání digitálních fotografií ve skvělém až 12 Mpix rozlišení. S pomocí 8× intelli zoomu si snadno přiblížíte snímané objekty, takto pořízené záznamy a fotografie kamera ukládá na SD/SDHC flash paměťové karty, o jejichž následné zobrazení se postará otočný 2,7" velký dotykový displej.

Full HD videokamera Samsung HMX-R10

Ve vybavení kamery Samsung HMX-R10 je funkce Intervalový záznam v HD rozlišení. Tato funkce vám díky použití výběrového zachycování snímků umožňuje nahrávat záznam s rozšířenou periodou času, takže můžete vidět efekt dlouhodobého záznamu komprimovaného do kratšího časového rámce.

Digitální kamera HMX-R10 nabízí konektivitu přes kompozitní a komponentní video a také samozřejmě přes HDMI (High Definition Multi-media Interface) přímo na těle videokamery. HDMI rozhraní je určené pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitální podobě, díky kterému lze přenášet obraz v HD kvalitě a hodí se tak pro výstup na HDTV.

Videokamera Samsung HMX-R10 bude v České republice k dostání od začátku května 2009 exkluzivně v síti prodejen Datart a v rámci prodejen Samsung Club a Samsung Foto Club, a to v elegantním stříbrném či černém designu.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře