Samsung a Magic Box představují první 3D Blu-ray film

vydáno 17. 9. 2009 | autor Magic Box, Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma 3D, Filmy

Tagy: 3D, Blu-ray, film, IMAX, Magic Box, Monstra oceánů, National Geographic, Samsung, Sea Monsters, Sea Monsters 3D, Sea Monsters: A Prehistoric Adventure

Magic Box - logo

Podívejte se do světa mořských ještěrů a poznejte kouzlo 3D v kombinaci s Blu-ray technologií.

Magic Box ve spolupráci se společností Samsung v showroomu Samsung představil první Blu-ray film ve 3D v České republice – Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství. Film z produkce National Geographic, který dosud měli diváci možnost zhlédnout z pohodlí domova pouze na DVD, nyní vykresluje svět mořských ještěrů díky Blu-ray technologii ještě věrohodněji.

Stačí si nasadit speciální brýle, které vás z nejasných kontur na obrazovce okamžitě přenesou do 3D dimenze prehistorického oceánu plného živočichů a dávných fosílií, které již dnes v moři nenajdete. Na zážitek, který vám nabídne Blu-ray technologie zasazená do 3D, dlouho nezapomenete!

Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství

Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství (Sea Monsters 3D: A Prehistoric Adventure, 2007) (Blu-ray)

Český název: Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství

Originální název: Sea Monsters 3D: A Prehistoric Adventure

Rok výroby: 2007

Žánr: Dokumentární / Animovaný / Dobrodružný

Délka: 40 minut (0:40)

Režie: Sean MacLeod Phillips

Hrají: Liev Schreiber

Studio: National Geographic

Distribuce v ČR: Magic Box (od 16. 9. 2009)

Film sleduje rodinu Dolichorhynchopsů familiárně nazývaných Dolíci při jejich putování starodávnou vodní říší šavlozubých ryb, pravěkých žraloků a gigantických chobotnic. Na své pouti se Dolíci setkávají s dalšími jedinečnými mořskými tvory: ještěrovitým plazem Platecarpem, který, tak jako hadi, polykal svoji kořist vcelku, Styxosaurem s krkem dlouhým bezmála 6 metrů a veslovitými ploutvemi o velikosti dospělého člověka či s obrovitým predátorem bez nepřátel stojícím na samém vrcholku potravního řetězce Tylosaurem.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Samsung HDTV LED 7000

Samsung LED TV série 7

Televizory Samsung LED TV série 7 využívají LED podsvícení jako primární zdroj světla, což je odlišuje od tradičních studených katodových výbojek (CCFL). Výhody LED podsvícení zahrnují ultravysoké kontrastní poměry, malou tloušťku umožňující elegantnější design a také snížení spotřeby (až o 40 %).

LED podsvícení dává vyniknout skutečné černé, která vyvolává v divákovi dojem nekonečné hloubky. Jasná a ostrá je i bílá a všechny barvy jsou živé. Výsledkem je obrazová kvalita, která může soutěžit i s přirozenou krásou skutečného světa. Technologie Samsung Wide Color Enhancer Pro přináší divákům širší barevnou paletu.

Ultra Clear Panel zvyšuje schopnost zachovat každý detail i v ostrém světle a dalších nepříznivých situacích. Televizor je tedy schopen propustit obrazovkou více světla a zároveň tlumit odlesky od okolního světla.

Samsung HDTV PDP série 850

Plazma TV Série 8

Díky rámu tenkému méně než 30 mm jsou plazmové HDTV Samsung série 8 nejtenčími plazmovými televizory s rozlišením 1080p a zabudovaným DVB-T/C MPEG-4 HDTV tunerem. Tenké tělo je oděno do rámu v designu Crystal TV.

Modely řady 8 jsou k rozpoznání podle průsvitného povrchu napodobujícího chrom. Ten kontrastuje s černým orámováním a zdůrazňuje nedostatek hloubky. Vnější hrana navíc připomíná hranol, od kterého se světlo odráží a mění barvy v závislosti na úhlu pohledu.

Plazmové televizory řady 8 a 6 jsou také vybaveny platformou Internet@TV – Content Service, která do televizoru přináší to nejlepší z internetu. Díky technologii Widget Engine získají uživatelé postupně přístup k široké škále obsahu – videosouborům (YouTube), obrázkům, zprávám, počasí a financím. Obsah bude dále rozšiřován a to i o obsah s lokálním zaměřením.

Nejnovější plazmové televizory značky Samsung patří mezi první produkty, které splňují požadavky bezdrátového DLNA. Uživatelé mohou také připojit externí disk a mobilní zařízení k USB 2.0 portu a přehrávat z nich různé multimediální soubory prostřednictvím USB 2.0 Movie. Široká řada podporovaných formátů zahrnuje také 3GPP, MKV, WMV9 a DivX.

2.1 domácí Blu-ray kino Samsung HT-BD7200

HT-BD7200 Blu-ray systém domácího kina

Samsung HT-BD7200 je 2.1kanálové domácí kino s blu-ray přehrávačem ideální pro zákazníky, kteří požadují sofistikovaný vzhled, špičkový výkon a pohodlí. Kompaktní design tohoto modelu se vejde i do těch nejmenších místností, kam se běžná domácí kina prostě nevejdou. Malý rozměr ovšem není vykoupen nižší kvalitou.

HT-BD7200 díky svým rozměrům klame tělem. Ve skutečnosti vám poskytne impresivní výkon 400 W a simulovaný prostorový 5.1 zvuk a to pouze ze dvou reproduktorů. Pro co největší věrnost zvuku byly použity technologie, které snižují šumy a hluk napájecího zdroje a zesilovače.

Membrány reproduktorů jsou vyrobeny z mořských řas. Tento přírodní materiál přináší mnohem jasnější zvuk než obvykle používaný papír. Díky volitelnému USB Wi-Fi 802.11 b/g/n adaptéru je možné bezproblémové připojení k síti. Systém se také může pochlubit při startu rychlostí dvakrát vyšší, než je průmyslový standard.

Domácí kino HT-BD7200 oslní i vzhledem. Díky designu Touch of color™ prosvítají z elegantní lesklé černé luxusní nádechy šedé.

TIP: Přečtěte si naši recenzi designových domácích Blu-ray kin Samsung HT-BD7200 / HT-BD1255!

HT-BD7255 Blu-ray systém domácího kina

Blu-ray domácí kino HT-BD7255. Pro skutečné fajnšmekry přináší Samsung domácí kino  HT-BD7255 s Blu-ray přehrávačem, které disponuje 5.1 kanálovým systémem zvuku. Opět jsou využity membrány z mořských řas.

Tento model podporuje širokou řadu všech dostupných zvukových formátů a prvotřídní zvuk si tak užijete kdykoliv. Zadní efektové reprosoustavy je navíc možno připojit bezdrátově, a tím se vyhnete složitému manévrování s kabely. Funkce „Smart Volume“ je i zde samozřejmostí.

Propojení přes USB kabel nebo bezdrátově přes Wi-Fi (po dokoupení USB Wi-Fi adaptéru) umožňuje přehrávat různé multimediální soubory od filmů, před hudbu až po fotografie. Špičkový elegantní design a platinově černá barva podtrhne krásu moderně zařízeného interiéru a vytvoří luxusní prvek, který zaujme.

Blu-ray přehrávač Samsung BD-P4600

Blu-ray přehrávač BD-P4600

Štíhlý Blu-ray přehrávač Samsung BD-P4600 je první Blu-ray přehrávač na světě, který lze zavěsit na stěnu. Díky neuvěřitelně krátké době spuštění a načtení disku, funkci BD-Live, úložné kapacitě 1 GB a podpoře bezdrátové sítě LAN, je BD-P4600 nedostižným Blu-ray přehrávačem.

Zákazník navíc získává možnost volby, jelikož v příslušenství najde patřičnou instalační sadu na zavěšení nebo „nohu“ na postavení Blu-ray přehrávače na stůl. Díky tomu si může vybrat, zda dokonalý design Blu-ray přehrávače BD-P4600 v barvě klavírní černi bude zdobit jeho zdi anebo zkrášlí místo na stole.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře