Sám doma dostane geniální výroční kolekci. Do Česka se zřejmě nedostane

vydáno 9. 7. 2015 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova, Ze světa | 3 komentáře

Tagy: Home Alone, Home Alone 2: Lost in New York, Macaulay Culkin, Sám doma

Když se řekne „vánoční film“, vybavit si toho člověk může hodně. Někdo s bramborovým salátem na klíně kouká na Smrtonosnou past, někdo na Mrazíka a televize nás pravidelně krmí i Třemi oříšky pro Popelku. Když si řekneme „vánoční film“ v redakci my, jako první nám naskočí Sám doma. A ten nás letos v listopadu bude bavit už neuvěřitelných 25 let.

Sám doma: Kolekce k 25. výročí

Kam se čtvrt století podělo, to sice nevíme, jedno je ale jisté. Foxové ho hodlají pořádně oslavit. Již 8. října vydají výroční kolekci nejen prvního filmu, ale i druhého, a k němu přihodí další tři, které se na frančíze chtěly přiživit a nám se doteď dařilo na jejich existenci příliš nemyslet. Sběratelská kolekce bude mít podobu plechovky od barvy, v jejíchž útrobách naleznete všech pět filmů, tarantuli (snad plastovou!), vánoční ozdobu, „Wanted“ plakát s Mokrými bandity, vánoční ozdobu a také absolutně legendární plán bitvy. A pokud jste opravdu velcí fanoušci Kevina McCallistera, v americkém obchodním řetězci Target by měla být kolekce dostupná i s přesnou replikou čepice, kterou Kevin ve filmu nosí. Vánoční nálada zaručena!

Sám doma

Na oficiálním e-shopu Foxů se dá kolekce aktuálně předobjednat za 40 dolarů, což se současným kurzem dělá rovnou tisícovku. Kolekce se dá rovněž předobjednat na právě probíhajícím Comic Conu na stánku Foxů #4229, nicméně by se snad měla dostat i do širšího oběhu. O české mutaci se dá uvažovat jen stěží, ačkoliv první díl Sám doma na našem trhu patří k dlouhodobě vyprodaným artiklům a dolis se zatím neplánuje. Fanouškům by tudíž kolekce s dnes již klasickým dabingem prvního a druhého dílu jistě udělala radost.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Sám doma dostane geniální výroční kolekci. Do ...

Vložil KURO (bez ověření), 10. Červenec 2015 - 8:15

Obrázek uživatele KURO

Dobry den, no ten dolis je myslim momentalne uz v shopoch…

Re: Sám doma dostane geniální výroční kolekci. Do ...

Vložil Psema (bez ověření), 10. Červenec 2015 - 12:40

Obrázek uživatele Psema

Pokud hledám správně, vidím skladem jenom na Filmareně, a ani tam včera dostupný nebyl. Takže bych dost pochyboval, že je to ten dolis. Spíš se někde vyhrabalo pár kusů. Jinak by ho musely mít i jiné e-shopy.

Re: Sám doma dostane geniální výroční kolekci. Do ...

Vložil Anonym (bez ověření), 10. Červenec 2015 - 19:35

Obrázek uživatele Anonym

Víc eshopů v poslední době opět zařadilo do nabídky sám doma 1 na blu rayi.. takže dost pochybuju, že se jedná o nějaké „vyšťourané“ zbytky.