Rambo bude v květnu na Blu-ray kompletní

vydáno 8. 3. 2008 | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, film, First Blood, LionsGate, Lionsgate Films, Rambo, Rambo 2, Rambo III, Rambo: Do pekla a zpět, Rambo: First Blood, Rambo: First Blood Part II

Rambo: Do pekla a zpět (Rambo, 2008)

Studio Lionsgate uvede 27. května na Blu-ray zatím poslední film z legendární série Rambo, který je aktuálně na vítězném tažení po kinech celého světa. Kromě něj se v květnu na Blu-ray objeví i zbývající tři filmy, a to samostatně nebo formou box setu.

Nejstarší z filmů – Rambo (First blood) z roku 1983 – vyšel na Blu-ray už loni v únoru. Druhý a třetí díl se k němu přidají až teď a budou mít stejnou grafickou úpravu a zřejmě i výbavu. Tyto tři více než dvacet let staré filmy (opravdu je to už tak dlouho?) bude možné zakoupit i v box setu jako „původní trilogii“, přičemž cena $50 za tyto akční perly je velmi lákavá a hlavně výhodná. První díl se totiž samostatně prodává za $30, Rambo 2 (Rambo: First Blood Part II, 1985) a Rambo III (1988) budou za $20.

Jiná situace je s posledním filmem série, nazvaným Rambo: Do pekla a zpět (Rambo, 2008). Ten bude v prodeji pouze samostatně a Blu-ray vydání je označeno jako „Special Edition“, zřejmě se tedy můžeme těšit na spoustu bonusů. Studio by se ale mělo opravdu vytáhnout, kromě 7.1 PCM zvuku je zatím totiž známá jen cena – hrozivých $40.

Podotýkám, že termíny vydání a ceny platí jako obvykle pro americký trh. Blu-ray tituly studia Lionsgate ale nebývají regionálně uzamčené, případní zájemci by tedy s importem do Evropy neměli mít problém. S českou kazykovou podporou se ale můžeme rozloučit v každém případě.

Rambo (First Blood / Rambo: First Blood, 1982) Rambo 2 (Rambo: First Blood Part II, 1985) Rambo III (1988) Trilogie Rambo (Rambo Box Set, 2008)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře