Řada televizorů Sony BRAVIA W2000

vydáno 2. 10. 2006 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 1080p, BBE Digital, BRAVIA, BRAVIA ENGINE, Full HD, HDTV, LCD, Live Colour Creation, Sony, SRS TruSurround XT, televizor, TV tuner, W2000, Wide Colour Gamut CCFL

Nejlepší v každém ohledu

Můžete posuzovat televizi jakkoli, ale BRAVIA řady W2000 vychází mezi plochými LCD televizory nejlépe – se širokými pozorovacími úhly, plným 1080p HD rozlišením a opravdu přirozenými barvami.

Nové televizory Sony BRAVIA řady W2000 jsou určeny pro ty, kteří sází na kvalitu. Řada je nabízena se 40" i 46" obrazovkami, nekompromisním plným HD rozlišením (1080p) a zpracováním obrazu, které bychom díky technologii BRAVIA ENGINE mohli s nadsázkou nazvat spíše uměním.

Sony BRAVIA W2000

Tajemstvím výjimečného barevného podání u řady W2000 je technologie Sony Live Colour Creation (vytváření živých barev). U této technologie bylo použito několika prvků, které se vzájemně doplňuji. Vylepšené podsvícení Wide Colour Gamut CCFL (širší barevná škála) pracuje s přesnými obrazovkovými filtry, aby obraz zintenzívnilo a obohatilo. Ve stejném okamžiku systém BRAVIA ENGINE v reálném čase zpracovává obraz s cílem vylepšit barvy a kontrast, odstranit šum a případné jiné digitální vady v obraze. Výsledkem jsou barvy povýšené na novou úroveň.

Pozorovací úhly, tradiční neduh LCD televizí, se razantně rozšířily díky vysoce výkonným LCD panelům, jejichž technologie umožňuje řídit molekuly v každém pixelu na obrazovce. Společně s tím, jak výrazně se u těchto obrazovek rozšířily pozorovací úhly, vzrostl i kontrast. Od nejčernější černé až po čistě bílou a samozřejmě i vše mezi nimi. A jako poslední věc, abychom nevynechali ani ten nejmenší detail, který by snad mohl kvalitu obrazu snižovat, je rámeček obrazovky opatřen zvláštní úpravou, která eliminuje nežádoucí odrazy.

Zvuk je stejně důležitý jako obraz a slyšet přístroje z řady W2000 je stejně tak dokonalý zážitek jako je sledovat. Digitální zesilovač napomáhá potlačovat rušivé šumění na pozadí a zpracování zvuku pomocí SRS TruSurround XT® rozehraje hudbu i bez použití externích reproduktorů do virtuálního prostorového zvuku, který vás zcela pohltí. Na závěr technologie BBE Digital® zajistí vždy jasné, nezastřené a dobře slyšitelné dialogy.

Dva HDMI (High Definition Multimedia Interface) vstupy zajišťují, že připojení HD přístrojů, jako jsou např. set-top boxy nebo přehrávače a rekordéry, je velmi snadné. Běžné pozemní digitální vysílaní (DVB-T) máte na dosah ruky díky integrovanému digitálnímu televiznímu tuneru. Funkce jako Quiet Power On/Silent Start (tichý start), PAP (Picture And Picture, rozdělení obrazovky) a sleep timer (vypnutí přístroje v předvoleném čase) neustálé zvyšují pohodlí při užívání televizí řady W2000. Dokonce i podsvícení se automaticky přizpůsobí okolním světelným podmínkám. Tohoto vylepšení byste si ale všimli teprve tehdy, až by tam najednou nebylo.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře