Původní katalog Blu-ray filmů studia Paramount je zpět

vydáno 8. 5. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Aeon Flux, Babel, Blu-ray, Boží zápasník, Černý déšť, Cesta do Ameriky, Čtyři bratři, Disturbia, Dreamgirls, film, Hustle a Flow, Lara Croft - Tomb Raider, Lemra líná, Loupež po italsku, Mezi řádky, Mission: Impossible, Neúplatní, Paramount Pictures, Rudí

Paramount Pictures - logo

Zdá se, že květen bude co se týče Blu-ray filmů velmi úrodný. Mimo jiné se můžeme těšit třeba na všech 32 titulů, které Paramount stáhnul loni v létě z trhu po tom, co se nechal uplatit a přešel na stranu HD DVD.

TIP: Tuto aféru si můžete připomenout článkem Paramount a DreamWorks: nic než HD DVD.

Všechny „staronové“ Blu-ray filmy studia Paramount by se měly v regionu A objevit do konce tohoto měsíce, zřejmě 20. května. Bude se jednat o původní vydání disků, což je dobrá zpráva – filmy totiž nebudou mít regionální kódování. Na druhou stranu samozřejmě nelze očekávat českou jazykovou podporu. Tituly studia Paramount by na našem trhu sice měly být k dostání na podzim (viz Blu-ray Disc – nový trend v domácí zábavě), zatím ale není jasné o jaké filmy se bude jednat.

Ale zpět k májové smršti. Katalog Blu-ray titulů studia Paramount obsahuje celou řadu velmi kvalitních snímků, mezi kterými si svůj oblíbený film najde snad každý. Posuďte sami:

Mission: Impossible - Ultimate Missions Collection (2006) Neúplatní / Nedotknutelní (Untouchables, The, 1987) Ospalá díra (Sleepy Hollow, 1999)

V tuto chvíli ještě není známá cena, za kterou se budou tyto Blu-ray disky prodávat. Také zatím nepadlo ani slovo o filmech, které Paramount vydal exkluzivně pouze na HD DVD – například na Transformers si tedy budeme muset ještě nějaký čas počkat.

I tak se ale jedná o velmi hodnotné přírůstky do celkové kolekce Blu-ray filmů.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře