První televizní monitor LG s vestavěným wooferem

vydáno 23. 7. 2010 | autor LG Czech | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory, Monitory

Tagy: All mighty, DVB-C, DVB-T, HDTV, LCD, LED, LG, LG Electronics, M80, M80DF, monitor, MPEG-4, Surround X, televizor, tuner, USB

LG logo

S LED kvalitou obrazu a špičkovým zvukem je řada M80 od LG dokonalým doplňkem zábavy na počítači.

Divize firemních řešení společnosti LG Electronics (LG Electronics Business Solutions) představuje novou řadu LED televizních monitorů M80. Tato řada tvořená prvními LED televizními monitory LG je navržena zejména pro zábavu. Její vlajková loď model M80DF je prvním monitorem na světě s vestavěným wooferem.

„Stále více lidí si chce vychutnat obsah na vlastních digitálních přístrojích v domácím prostředí. Pro tyto potřeby jsou ideální monitory řady M80, které jsou vybaveny wooferem a USB funkcí plug and play,“ uvedl Vít Šubert, výkonný ředitel společnosti LG Electronics CZ. „Nepřekonatelný zvuk a množství zábavních funkcí řady M80 otevírají v oblasti televizních monitorů úplně nové možnosti.“

Video, audio, práce, zábava

Řada M80 je navržena podle koncepce „All mighty“ tak, aby stejně dobře sloužila jak pro televizní pořady, tak i hudbu a další druhy zábavy. Nejvyšší zástupce této řady, model M80DF, nabízí díky vestavěnému wooferu bezprecedentní prostorový zvuk Surround X.

Všechny monitory řady M80 mají vestavěný DTV tuner (DVB-T, DVB-C, MPEG-4), který umožňuje sledování TV vysílání v plně vysokém rozlišení (HDTV) dotaženém k ještě lepší ostrosti díky jedinečnému kontrastnímu poměru.

Televizní monitor LG řady M80DF

Televizní monitory řady M80 jsou nejen vynikající volbou pro sledování televizních pořadů, ale i pro videohry a DVD. Navíc je lze snadno propojit s dalšími digitálními přístroji – například kamkordéry a digitálními fotoaparáty.

Nová úroveň designu monitorů

Řada M80 se může pochlubit nejen bezkonkurenčními funkcemi, ale i velmi kvalitními prvky luxusního designu, kterým je společnost LG proslulá. Pozornost upoutá především model M80DB, který je vybaven kulovitým podstavcem originálního tvaru.

Všechny monitory řady M80 se pyšní ultratenkým rámem a tloušťkou pouhých 16,5 mm. Výsledkem je elegantní sofistikovaný monitor, který je ozdobou téměř každého prostředí.

Průkopník LED

Stejně jako ostatní monitory od LG je i řada M80 výjimečně šetrná k životnímu prostředí, protože obsahuje méně nebezpečných látek a žádnou rtuť ani halogeny. Z hlediska energetické úspornosti se jedná o jeden z energeticky nejefektivnějších monitorů na trhu.

Řada M80, jejíž vývoj byl motivován stále větší poptávkou po digitálních televizorech, přispívá k přední pozici společnosti LG v sektoru LED monitorů a nabízí všechny funkce, jež spotřebitelé od monitoru počítače vyžadují.

Jako správný produkt přicházející v pravý čas je řada M80 v prodeji od 1. 6. 2010.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře