První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D (foto a minirecenze)

vydáno 5. 11. 2012 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma 3D, Filmy, Z domova | 9 komentářů

Tagy: 3D, Blu-ray, film, I, , Limited Edition, limitovaná edice, Robot 3D

Já, robot 3D (busta) Proti 3D konverzím katalogových titulů sice brojíme takřka neustále, na nové vydání sci-fi Já, robot jsme se ale těšili. Film je to totiž i po letech vynikající, Asimovovu předlohu, která se beztak nedala nijak adaptovat, neznásilňuje, a navíc přichází na tuzemský trh kromě klasické plastové krabičky také s famózní bustou robotického sympaťáka Sonnyho.

Jak se povedla samotná konverze, se dozvíte již brzy. Dnes se můžete podívat, jak Sonny vypadá po rozbalení a jestli náhodou Foxové netahají z lidí peníze bez toho, aniž by si svou edici doopravdy vymazlili.

Co totiž hned po rozbalení zamrzí je fakt, že všechny disky do busty jednoduše nenarvete. Zadní strana podstavce nabízí prostor jen na dva ze tří disků (disky se i nepohodlně vyndavají) a skutečnost, že bonusy najdete na DVD a nikoliv na Blučku, také není zrovna důvod k oslavám. Foxové se asi potřebovali zbavit ležáků na skladě, a tak si usnadnili práci, narvali do krabice Sonnyho hlavu a vedle ní pro jistotu přihodili obyčejnou modrou krabičku Já, robot 3D, ve které vaše disky budete muset nechat.

Radost z hlavy samotné vám to ale naštěstí nezkazí. Ta se totiž povedla maximálně. Je těžká, při postavení na poličku tudíž bezvadně drží a zpracování nemá za prodejní cenu 1800 Kč (tj. 1300 korun odmyslíme-li disk s filmem) chybu. Linie jsou přesné, kabely vedoucí z hlavy do podstavce pevné a i zadní kryt na hlavě nečekaně drží za všech příležitostí. Jen s očima si mohli ve fabrice pohrát víc a jemné oděrky na uších od nacpání v krabici s polystyrenem bych také oželel.

Největším problémem je ale omezení v kusech na trhu. České e-shopy hlásí vyprodáno (možná se nějaké kusy ještě vyloupnou, ale nesázel bych na to) a ze zahraničí mizí poslední kusy rychleji, než peníze ze státního rozpočtu. Na Amazonu a eBayi tak začnou brzy hotové žně. Ostatně již nyní zde někteří nabízí své limitované edice za ceny dvakrát a třikrát větší.

Já, robot 3D (hlava - detail) Já, robot 3D (hlava - bok) Já, robot 3D (hlava - kabely) Já, robot 3D (hlava - zadní kryt) Já, robot 3D (hlava - bez krytu) Já, robot 3D (podstavec zezadu) Já, robot 3D (podstavec - prostor na disky) Já, robot 3D (obal - přední strana) Já, robot 3D (Blu-ray disk) Já, robot 3D (DVD s filmem a bonusy) Já, robot 3D (obal - zadní strana)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil Dramony (bez ověření), 5. Listopad 2012 - 17:38

Obrázek uživatele Dramony

Ještě se dá sehnat v tomto obchodě odkud mám Sonnyho i já http://www.film-game.cz/…0931295.html

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil Scarabeus (bez ověření), 5. Listopad 2012 - 21:45

Obrázek uživatele Scarabeus

Dá sa ešte zakúpiť i na tejto stránke http://www.popron.sk/…vd/s-471507/?… Odtialto som si ho totižto predobjednával. Ešte mi síce nedorazil, pretože naša Slovenská pošta je v tomto dodávaní moc pomalá.

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil sidzej (bez ověření), 6. Listopad 2012 - 2:04

Obrázek uživatele sidzej

na Slovensku s dostupnosťou zatiaľ problém nie je http://www.dvdbest.sk/…-dvd-blu-ray

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil th0ca (bez ověření), 6. Listopad 2012 - 11:44

Obrázek uživatele th0ca

pracholap, videt, ze se vydavatele filmu inspiruji u kolegu z herni branze, kde tehlech serepeticek vychazi mraky. Ja si poridim vzdy tak max edici s bonusama na druhym disku, a uz i tak mi to drasa srdce nad zbytecne vyhozenyma penezma :D I kdyz posledni dobou jsou tyhle postavicky, sosky a jiny veci zajimavejsi jak sam film ci hra samotna…

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil Jarry (bez ověření), 6. Listopad 2012 - 13:19

Obrázek uživatele Jarry

Dobrý den,já osobně například takto udělanou edici skutečně pěkného a kvalitního sci-fi filmu nemusím, / nelíbí se mi ani ta věc , ve které na naše Bd poličky dosedl ET/, nicméně jsem sebekritický a mé vnímání je naprosto individuální.Nicméně je naprosto famozní, že takovéto výpravné edice na našem trhu jsou a že ten náš často podceňovaný malý trh toto umí nabídnout případnému fandovi. Já dávám spíše přednost steelboxům nebo digi papírovému provedení, viz Blade Runner, Jaws a další. Doufám, že toto bude pokračovat i nadále! Jarry

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil Psema (bez ověření), 6. Listopad 2012 - 16:00

Obrázek uživatele Psema

Přesně tak. Je především dobře, že u nás tyhle edice konečně vycházejí. Pak je samozřejmě na každém, aby si určil, jestli je ochotný investovat.

Thoca má na jednu stranu pravdu s pracholapstvím podobných sošek, ostatně z vlastní zkušenosti vím, že ani steelbooky není po čase kam dávat.

Na druhou stranu se dají podobné edice dobře zpeněžit. Někdy člověk až žasne, kolik jsou lidi ochotní za podobné věci dát. :)

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil Martin (bez ověření), 6. Listopad 2012 - 16:08

Obrázek uživatele Martin

I za takhle hloupej fim ?! To tedy žasnu.......

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil st39.6, 6. Listopad 2012 - 16:28

Obrázek uživatele st39.6

Martine, já zase žasnu, že vás ještě nepřestaly bavit tyhle pozérské komentáře ;). Je vás tu se stejným nickem více, ale mám takový pocit, že nic jiného, než připomínky o vkusu zdejších přispěvatelů a hlouposti těch kterých filmů nepíšete. Už jsem jednou říkal, že to smrdí pozérstvím a … no, říkám to znovu. Zvlášť, když jsou to příspěvky naprosto zbytečné a nekonstruktivní (často naví urážlivé – zbytečně)

Re: První pohled: Stylová limitovaná edice Já, robot 3D ...

Vložil Martin (bez ověření), 6. Listopad 2012 - 19:46

Obrázek uživatele Martin

Souhlasím se vším, co bylo napsáno, ale......někdy si prostě nemůžu pomoct, no…;)