První pohled: Steelbook povedených 2 zbraní

vydáno 28. 2. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Z domova

Tagy: 2 Guns, 2 zbraně, Blu-ray, film, první pohled, steebook

Z Islandu vede do Hollywoodu pořádně dlouhá cesta, Baltasar Kormákur se však dokázal se svým režijním stylem prosadit a nyní cpe publiku do chřtánu řemeslně hezké, ale vesměs spotřební kinematografické jednohubky. Platí to i pro 2 zbraně, komiksovou adaptaci, která se místo superhrdinů opírá o dva vládou vycvičené agenty, kteří pro ostrou hlášku a vyprázdnění zásobníku rozhodně nejdou daleko. Je to zábava, ale že byste si po pár dnech zapamatovali výraznější scénu, to bohužel nehrozí. A pro steelbook, který k nám přivezlo studio Sony, to platí také.

Podíváte-li se na něj z dálky, vypadá skvěle. Po celém povrchu jsou ornamenty, barevně steelbooku lavíruje mezi kovem a zlatou a jak na přední, tak zadní straně nechybí hlavní hrdinové, kdy se přední strana okatě inspirovala plakátem druhého Rychle a zběsile a zadní neopomněla obligátní explozi. To abyste věděli, že o akční střípky nebude nouze. Vnitřek balení následně zdobí kotel zelených bankovek, okolo jejichž krádeže se motá zápletka filmu.

Při bližším ohledání a zachování chladné hlavy z toho, že je na trhu další „sběratelská“ edice filmu, si však záhy uvědomíte, že vlastně nejde o nic, co bychom již dříve neviděli. Invence je totiž na nule a výsledné grafické návrhy vypadají jako něco, co šikovný grafik uklohnil za jedno extrémně nudné odpoledne. Pokud si však chcete k filmu dopřát i trochu sběratelské nástavby, tak proč nezalovit v peněžence. Koneckonců, jedná se o pěkný plecháček. Jen bez nápadu a zapamatovatelného filmu v útrobách.

2 zbraně (Blu-ray steelbook)
2 zbraně (Blu-ray steelbook)
2 zbraně (Blu-ray steelbook)
2 zbraně (Blu-ray steelbook)
2 zbraně (Blu-ray steelbook)

Filmgame.cz Blu-ray filmu 2 zbraně můžete zakoupit se slevou v obchodě Filmgame.cz.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře