První pohled: Futurepak 300: Vzestup říše

vydáno 10. 8. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma 3D, Filmy, Z domova

Tagy: 300, 300: Rise of an Empire, 300: Vzestup říše, Blu-ray, film, Futurepak, SteelBook

Novou Třístovku, ve které si to perská armáda na férovku rozdává s aténským loďstvem a pěšáky, jsme si řádně proklepli v nedávné recenzi a nyní krvavý kruh uzavřeme pohledem na tuzemskou „sběratelskou“ edici.

Na rozdíl od zahraničí, kde opět vyšel regulérní steelbook, k nám Magic Box ve spolupráci s Warner Bros. dopravil lacinější futurepak, jehož základní atributy se nemění. Boční páteř je nevzhledná a bůhví, jak dlouho při častém otevírání vydrží nápor její plastové panty. Nicméně pokud vás toto příliš netrápí a chcete mít v rukách nějaké to železo s oblíbeným filmem, Vzestup říše nabízí fešné balení v podstatě pro každého.

Dámy se pokochají Sullivanem Stapletonem na přední straně. Pánové Evou Green na zadní (jen škoda, že Warneři opět připlácli na zadní stranu informace o filmu, které design lehce narušují). A uvnitř nechybí očekávaný výjev z bitvy, který nikoho nemá šanci urazit.

Povrch krabičky je ke všemu lesklý (a bez embosů), takže ačkoli na něm ulpívají otisky prstů (nicméně ne tak silně jako například u steelbooku 47 róninů), umí chytit za oko s podobnou razancí a efektem jako některé scény přímo z filmu. Celé balení je navíc umístěné v pevném, nasazovacím J-Cardu, díky čemuž si snadno necháte spolu s futurepakem i informace o bonusech a technických specifikacích disku.

300 1
300 2
300 3
300 4
300 5

Filmgame.cz Blu-ray futurepak 300: Vzestup říše poskytl obchod Filmgame.cz. Děkujeme.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře