Plazmová královna luxusních domácích kin Panasonic

vydáno 4. 5. 2009 | autor Panasonic | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 50VX100, 65VX100, Dynamic Black Layer, Full HD, HDMI, HDTV, Panasonic, PDP, plazma, televizor, TH-50VX100, TH-65VX100

Panasonic - logo

Panasonic představuje high-endový plazmový panel s kontrastem 60000:1 pro luxusní instalace domácího kina

Společnost Panasonic Professional Displays Europe představuje dva nové modely plazmových televizorů s plným HD rozlišením 1080p (1920×1080 pixelů). Nové displeje TH-65VX100 a TH-50VX100 uvítají především milovníci filmu, kteří požadují nekompromisní high-endovou kvalitu obrazu a barev v plném HD rozlišení.

Kontrastním poměrem 60000:1 představuje model TH-65VX100 absolutní světovou špičku a svému majiteli zprostředkuje výjimečný vizuální zážitek.

Společnost Panasonic již několik let soustavně rozšiřuje nabídku produktů pro luxusní instalace domácího kina, k nimž patří například plazmový televizor s největší úhlopříčkou na světě (261 cm), který byl uveden na trh v roce 2006.

Panasonic TH-65VX100

Nové modely nabídnou špičkové zobrazovací technologie, které se původně vyvíjely pro segment profesionální přenosové techniky – profesionálními displeji řady PF je vybaveno mnoho televizních i postprodukčních studií.

K dokonalému diváckému zážitku přispívají především plazmové panely nové generace. Ty mají novou strukturu, ve které je vrstva pro dynamické zobrazení černé barvy (Dynamic Black Layer) umístěna v přední části panelu.

Dalším vylepšením je mimořádně vysoká hodnota kontrastu 60000:1 u TH-65VX100 a 40000:1 u modelu TH-50VX100, která umožňuje reprodukovat hlubší a sytější černou. Speciální optický filtr umožnil rozšířit barevný rozsah standardu HDTV, takže model 65VX100 je schopen zobrazit prakticky kompletní škálu barev, která je dnes technicky dosažitelná u digitálního signálu.

Nové plazmové displeje Panasonic využívají 18bitové zpracování signálu a technologii Digital Colour Reality, takže mohou zobrazit až 7160 barevných odstínů. Výsledkem je neuvěřitelně široká škála odstínů, jemné tonální přechody a přirozené podání barev v temných i světlých oblastech obrazu. Živý obraz je precizně vykreslený do nejmenších detailů, takže diváka vtáhne do děje a svou věrností realitě jej naprosto okouzlí.

Panasonic TH-65VX100

Také funkční výbava vyhoví i těm nejpřísnějším nárokům vyznavačů high-edové techniky. Menu rozdělené do šestnácti podskupin pokrývá téměř všechny myslitelné úpravy parametrů obrazu, včetně šesti různých průběhů gamma křivky nebo vyvážení bílé barvy. Vlastní úpravy nastavení a kalibrace lze samozřejmě pojmenovat a uložit do paměti. Uživatelé rovněž ocení vybavení čtyřmi HDMI vstupy pro připojení Blu-ray přehrávače, herní konzole a set-top-boxu najednou.

Silnou stránkou nových modelů je také majestátní černý design s elegantním kovovým rámem, který podtrhuje jejich exkluzivitu a výlučnost.

Hlavní rysy modelu Panasonic TH-65VX100

  • Nový panel umožňuje reprodukci velmi syté černé s nejvyšším kontrastem na světě 60000:1
  • Přirozené, věrné barvy s širokou škálou tonálních přechodů
  • Dokáže zobrazit až 7160 barevných odstínů – absolutní špička ve své třídě

Oba plazmové panely jsou na trhu k dispozici od března.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře