Plán tuzemských Blu-ray filmů na září 2008

vydáno 21. 8. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: 20th Century Fox, 7 vteřin, Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Clona, Fantastická čtyřka: Silver Surfer, film, Hvězdná pěchota, Maximální riziko, Neuvěřitelný život rockera Coxe, Sony Pictures, Tajemství loňského léta: Rok poté, Úsměv Mony Lisy

Blu-ray Disc logo

Září bude posledním měsícem, kdy bude na našem trhu nabízet Blu-ray filmy pouze Bontonfilm. Pojďme se podívat na nabídku, kterou se nás pokusí zaujmout ještě před tím, než mu začne konkurovat Magic Box s tituly studia Warner (viz Blu-ray filmy studia Warner na českém trhu).

TIP: Chcete mít vždy přehled o připravovaných tuzemských titulech ve vysokém rozlišení? Sledujte kalendář Blu-ray filmů a nic vám neujde!

Stejně jako v srpnu se i v září jedná o mix filmů Sony Pictures a 20th Century Fox, díky čemuž je nabídka alespoň trochu pestřejší. Data vydání jsou zatím jen předběžná a nejspíš se budou měnit, stejně tak nejistá je samotná skladba titulů. To je u Bontonfilmu obvyklé, přesto jsou všechny tyto nové tituly zařazeny do kalendáře jako potvrzené. Jisté jsou české titulky, celá řada disků ale bude mít i český dabing. Podrobnosti o výbavě a technické údaje budou doplněny v okamžiku fyzické dostupnosti na našem trhu.

Honba za diamantem (Romancing the Stone, 1984) Fantastická čtyřka: Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, 2007) Neuvěřitelný život rockera Coxe (Walk Hard: The Dewey Cox Story, 2007) Clona (Shutter, 2008)

září 2008

Tajemství loňského léta: Rok poté (I Still Know What You Did Last Summer, 1998) Úsměv Mony Lisy (Mona Lisa Smile, 2003) Ve stínu pravdy (Freedomland, 2006) Erin Brockovich (2000)

Některé z těchto filmů jsou už v současné době dostupné v zahraničí. Ani v případě importu ze stejného regionu (B, především Velká Británie) ale není jistá přítomnost české jazykové podpory, některé tituly z regionu A (USA) pak dokonce v evropských přehrávačích nejdou vůbec přehrát. Situace tedy stále není tak dobrá, jak by mohla být.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře