Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor 2009

vydáno 19. 1. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bokovka, Bonton, Bontonfilm, Bratři z donucení, Domácí mazlíček, Dům na špatné adrese, film, Kat, Lovecká sezóna 2, Magic Box, Muž v ohni, Oko dravce, Růžový panter, Tropická bouře

Blu-ray Disc logo

V únoru se na pulty tuzemských obchodů chystá přesně deset nových Blu-ray titulů, hlavně díky společnosti Bontonfilm. V plánu jsou například komedie Tropická bouře, Bratři z donucení nebo Domácí mazlíček, ceněná Bokovka, thriller Oko dravce a Muž v ohni.

TIP: Chcete mít vždy přehled o připravovaných tuzemských titulech ve vysokém rozlišení? Sledujte kalendář Blu-ray filmů a nic vám neujde!

Bontonfilm

Magic Box

Data vydání titulů obou distributorů jsou pouze předběžná a zřejmě se budou měnit, stejně tak nejistá je samotná skladba titulů. Přesto jsou všechny tyto nové tituly zařazeny do kalendáře jako potvrzené. Jisté jsou české titulky, naprostá většina disků ale bude mít i český dabing. Podrobnosti o výbavě a technické údaje budou doplněny v okamžiku fyzické dostupnosti na našem trhu.

Některé z těchto filmů jsou už v současné době dostupné v zahraničí. Ani v případě importu ze stejného regionu (B, především Velká Británie) ale není jistá přítomnost české jazykové podpory, některé tituly z regionu A (USA) pak dokonce v evropských přehrávačích nejdou vůbec přehrát. Na import ze zahraničí se tedy nelze vůbec spolehnout.

DVDobchod.cz - logo

TIP: Všechny připravované tituly si můžete za skvělé ceny už teď předobjednat například v e-shopu DVDobchod.cz.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře