Plán tuzemských Blu-ray filmů na srpen 2008

vydáno 29. 6. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 7 komentářů

Tagy: 20th Century Fox, A tak jsem si vzal řeznici, Blízká setkání třetího druhu, Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, film, Kurs sebeovládání, Petr Pan, S nasazením života, Smrtonosná past, Sony Pictures, Tohle je Sparta!, Tudorovci: sezóna 1

Blu-ray Disc logo

Po následující dva týdny se na tuzemském trhu neobjeví žádný nový film na Blu-ray, Bontonfim si zřejmě vybírá prázdninové volno. Na srpen se ale chystá celkem deset vesměs velmi zajímavých titulů!

TIP: A co červenec? Žádný strach, šest titulů na nadcházející měsíc je už známo – viz Plán tuzemských Blu-ray filmů na červen a červenec 2008.

Šest z těchto deseti filmů by mělo pocházet z katalogu Sony Pictures, zbytek bude mít „na svědomí“ studio Fox, s jehož Blu-ray disky se na našem trhu můžeme setkávat od začátku června. Data vydání lze zatím považovat jen za předběžná, stejně jako samotný seznam filmů – už mnohokrát se totiž stalo, že byl některý titul odložen nebo z plánu dokonce úplně zmizel. Proto jsou všechny srpnové tituly v kalendáři Blu-ray filmů zatím označeny jako nepotvrzené.

A tak jsem si vzal řeznici (So I Married an Axe Murderer, 1993) Blízká setkání třetího druhu (Close Encounters of the Third Kind, 1977) Kurs sebeovládání (Anger Management, 2003) S nasazením života (In the Line of Fire, 1993)

srpen 2008

Tohle je Sparta! (Meet the Spartans, 2008) Smrtonosná past (Die Hard, 1988) Smrtonosná past 2 (Die Hard 2: Die Harder, 1990) Smrtonosná past 4.0 (Live Free or Die Hard, 2007)

S českou podporou je v zahraničí dostupné jen legendární sci-fi Blízká setkání třetího druhu, které lze například z Velké británie pořídit za méně než polovinu předpokládané tuzemské ceny (899,– Kč). Příznivci akční série Smrtonosná past budou překvapeni, že u nás není v plánu Smrtonosná past 3 a ostatní díly ano – uvidíme jak to dopadne, snad u nás nakonec kompletní tetralogie vyjde.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na srpen 2008

Vložil Roman (bez ověření), 30. Červen 2008 - 6:56

Obrázek uživatele Roman

Také bych chtěl upozornit,že film Kurs sebeovládání je dostupný v zahraničí/např.Sendit.com/Je nabízen za 13 liber a je s plnou českou podporou.

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na srpen 2008

Vložil d.f.h, 30. Červen 2008 - 8:19

Obrázek uživatele d.f.h

Vida, tak to jsem nevěděl. Díky za info!

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na srpen 2008

Vložil talkron (bez ověření), 30. Červen 2008 - 11:00

Obrázek uživatele talkron

3. Die Hard Fox ve většině mimoamerických teritorií nevlastní, včetně Česka. Na dvd ho sice BHV nějak dodatečně od majitele koupil(ke kinopremiéře 4.0), ale asi na to zapomněli Foxy upozornit, když ti to BD dávavli buhvi kdy dohromady(u katalogovek se to často děla i rok před tím než disk vyjde…Foxum to někdy trvá i dýl…divný studio). takže bych s tim BD u nás moc nepočítal. Vydávání katalogovek mě moc nevzrušuje, v Brně se do půjčoven většinou nedostanou(co sem si tak všim tak se tam půjčují max. věci které vyšly zároveň s dvd, nebo nepatrným zpožděním a to jen akční filmy jako resident evil 3 a spida 3, jinak se nepujčuje nic)Imho, spíš mi v tom seznamu s ohledem na půjčovnu chybí Horton, kterej má na dvd vyjít 18.8.

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na srpen 2008

Vložil d.f.h, 30. Červen 2008 - 11:39

Obrázek uživatele d.f.h

Zajímavá informace, myslím to ohledně Die Hard 3. Škoda…

A jinak tyhle seznamy vycházejí z oficiálních distribučích plánů Bontonfilmu, které se (jak už bylo řečeno) dost mění… Takže se prostě necháme překvapit :-)

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na srpen 2008

Vložil Anonym (bez ověření), 30. Červen 2008 - 11:42

Obrázek uživatele Anonym

No já pořád postrádám něco jako Titanic, Gladiator, Statečné srdce.........prostě bomby. Tituly na BR v ČR mi přijdou dost slabé.

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na srpen 2008

Vložil d.f.h, 30. Červen 2008 - 11:56

Obrázek uživatele d.f.h

Tyhle tituly ale zatím postrádají všude na světě, takže bych to tak tragicky neviděl.

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na srpen 2008

Vložil Barva (bez ověření), 27. Srpen 2008 - 11:54

Obrázek uživatele Barva

chtěl bych se zeptat jak je možné že některé tituly od společnosti 20 Century fox nehrají se zvukem DTS-HD Master audio jak je uváděno na obalech a v menu titulu.Například filmy Já robot Hitman a Vetřelec vs predátor 2 hrají normálně a filmy 28 týdnů poté Cesta bojovníka a Die hard 4 hrají v klasickém DTS 3.2.1.Může mi někdo vysvětlit jak je to možné?A navíc u zminovaných titulů nenaběhne ani klasické menu.Je mi to velkou záhadou protože je tento zvuk uváděn i v menu filmu.