Plán tuzemských Blu-ray filmů na březen 2009

vydáno 16. 2. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Casablanca, Duchové Marsu, Edith Piaf, film, James Bond, Jason Bourne, Karanténa, Kozí příběh, Magic Box, Malá Miss Sunshine, Maska zrcadla, Quantum of Solace, Rallye smrti, Transformers, Travička zelená

Blu-ray Disc logo

V březnu se na pulty tuzemských obchodů chystá devatenáct nových Blu-ray titulů, opět hlavně díky společnosti Bontonfilm. Těšit se můžeme především na hitovku Transformers, trilogii Jasona Bournea, dvaadvacátou bondovku Quantum of Solace nebo první český 3D animák Kozí příběh.

Do oběhu se dostanou také další tři starší dobrodružství agenta 007 – Goldfinger, Moonraker a Jeden svět nestačí. Tyto tři filmy lze v zahraničí zakoupit i ve formě kolekce James Bond: Blu-ray Volume Three, o čemž jsme informovali už před několika týdny.

V nabídce Bontonfilmu jsou na březen kromě toho ohlášeny ještě další dvě bondovky, Muž se zlatou zbraní a Povolení zabíjet. O jejich Blu-ray vydání se ale nikde ve světě zatím žádné informace neobjevily, proto zatím považujeme tuto zprávu za neověřenou a oba filmy jsou v naší databázi označeny jako nepotvrzené.

TIP: Chcete mít vždy přehled o připravovaných tuzemských titulech ve vysokém rozlišení? Sledujte kalendář Blu-ray filmů a nic vám neujde!

DVDobchod.cz - logo

Všechny připravované tituly si můžete za skvělé ceny už teď předobjednat například v e-shopu DVDobchod.cz.

Bontonfilm

Magic Box

Data vydání titulů obou distributorů jsou pouze předběžná a mohou se změnit, stejně tak nejistá je v tuto chvíli i samotná skladba titulů. Přesto jsou všechny tyto nové tituly zařazeny do kalendáře jako potvrzené (kromě dvou výše zmíněných výjimek). Naprosto jistá je přítomnost české titulkové sady, většina disků ale bude mít i český dabing. Podrobnosti o výbavě a technické údaje budou doplněny v okamžiku fyzické dostupnosti na našem trhu.

Některé z těchto filmů jsou už v současné době dostupné v zahraničí. Ani v případě importu ze stejného regionu (B, především Velká Británie) ale nelze zaručit přítomnost české jazykové podpory, některé tituly z regionu A (USA) pak dokonce v evropských přehrávačích nejdou vůbec přehrát. Na import ze zahraničí tedy nelze spoléhat.

DVDobchod.cz - logo

TIP: Všechny připravované tituly si můžete za skvělé ceny už teď předobjednat například v e-shopu DVDobchod.cz.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře