Philips vydal TV „3 v 1“ s Bluetooth reproduktorem

vydáno 30. 8. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory

Tagy: Bluetooth reproduktor, monitor, Philips 24PFS5231. televize

Philips vydal novou 24palcovou televizi, která v sobě podle něj kombinuje řešení „3 v 1“: televizi, počítačový monitor a Bluetooth reproduktor.

Malá televize, přejmenovaná nyní na 24PFS5231, byla poprvé uvedena v únoru, na trh se pak v evropských zemích dostane v průběhu září, a to za 299 eur (asi 8 tisíc korun). Snahou výrobce bylo přinést cenově dostupné řešení pro přehrávání videa i hudby.

Obrazovka je se svým 24“ Full HD LCD panelem poměrně malá, nicméně Philips tvrdí, že se jeho novinka snadno vejde do kuchyně, ložnice, na loď nebo na chatu. Není ovšem jasné, zda TV dokáže běžet i na 12 voltů. Základnou modelu je integrovaný 16wattový reproduktor, který dokáže streamovat hudbu z telefonu nebo tabletu přes Bluetooth.

Pokud jde o konektivitu, dočkáme se dvojice HDMI vstupů s plnou podporou CEC pro ovládání připojených zařízení. Dále je zde USB port pro připojení fotoaparátu, USB flashdisku nebo pevného disku, TV tunery i CI slot pro šifrované kanály. Hmotnost televize je celkově 4,4 kg.

Zdroj: FlatPanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře