Philips bude mít ještě letos LCD TV s kvantovými tečkami

vydáno 7. 4. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory

Tagy: kvantové tečky, lcd tv, Philips 8000 2017, QLED

Philips chce ve druhé polovině roku 2017 vydat novou sérii televizí 8000, která bude vůbec první sérií značky využívající film z kvantových teček. Výrobce již na videu zveřejnil některé první detaily.

Philips již od nového roku odhalil televizory sérií 7000 a 9000, ovšem pokud jde o sérii 8000, musíme si v prvním pololetí vystačit s loňskými modely. Nová série 8000 je naplánována na druhou polovinu roku, a pravděpodobně by mohla být uvedena na veletrhu IFA v Berlíně.

Nová série 8000 od Philipsu byla ukázána (ale nikoliv odhalena) na evropském setkání, jež se konalo minulý týden v Madridu, Danny Tackem, ředitelem produktové strategie a plánování firmy. Půjde o první LCD televizi značky s technologií kvantových teček, která umožní dosáhnout vyššího maximálního jasu a širší barevné škály. Kromě toho bude mít zařízení světelný výstup tisíc nitů.

Na video, v němž Philips ukazuje chystanou sérii TV 8000, se můžete podívat níže. V tomto videu je televize porovnávána bok po boku s loňským modelem 7601, nicméně Philips zdůrazňuje, že jde o „první prototyp“ bez nového obrazového procesoru P5.

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře