Panasonic VIERA G20 a V20 - prvotřídní obraz a luxusní výbava

vydáno 19. 4. 2010 | autor Panasonic | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 600 Hz, AVCHD, DivX, DivX HD, DVB-C, DVB-S, DVB-T, Eurosport, Full HD, G20, HDTV, NeoPDP, Nova, Panasonic, PDP, Picasa, plazma, Skype, televizor, THX, TX-P42G20E, TX-P42V20E, TX-P46G20E, TX-P50G20E, TX-P50V20E, USB, V20, VIERA, VIERA CAST, Wi-Fi, WMV, YouTube

Panasonic - logo

Certifikace THX potvrzuje, že vaši filmoví hrdinové se budou na těchto modelech zobrazovat v barvě a kvalitě, v jaké je režiséři natočli!

Nové plazmové televizory Panasonic mají větší ambice než být „jen pouhou televizí“. Útočí na výsadní postavení multimediálního centra vaší domácnosti, protože šířka a kvalita jejich služeb zláká u vás doma zaručeně všechny napříč generacemi a zájmy.

Vyspělá technologie NeoPDP brilantně zobrazuje rychlý pohyb, takže potěší pravidelné diváky sportovních přenosů, fanoušky akčních filmů a nepochybně nadchne i náruživé hráče videoher.

Modelové řady Panasonic VIERA G20 (úhlopříčky 42, 46 a 50 palců) a V20 (42 a 50 palců) jsou osazeny plazmovými panely s Full HD rozlišením 1920×1080 a jejich luxusní výbava nabízí fantastické možnosti využití – bezplatné videohovory přes aplikaci Skype, nahrávání na přenosný pevný disk, přístup na internet i propojení s domácí bezdrátovou sítí.

Nové televizory přehrají všechny formáty a nejvyšší řada V20 je vybavena třemi tunery DVB-T, S i C, takže na nich můžete sledovat i vysílání satelitních stanic.

Panasonic VIERA TX-P50G20E

Videohovory přes Skype

Aplikace se do televizoru nainstaluje automaticky a její obsluhu zvládne i člověk, který Skype na počítači nikdy nepoužíval. Nejdřív přes USB port připojíte k televizoru kameru a mikrofon a dálkovým ovladačem zahájíte hovor. Při prvním přihlášení stačí zadat přihlašovací údaje, nebo si vytvořit nový účet.

Mikrofony zachytí čistý zvuk i ze vzdálenějšího místa, takže uživatel nemusí stát před obrazovkou, aby jeho protějšek zřetelně rozuměl, co si říkají. Při volání mezi dvěma televizory VIERA potěší videohovor v HD rozlišení 1282×700 i dobře prokreslený zvuk, který je mnohem kvalitnější než z počítačových reprobedýnek. Telefonáty přes aplikaci Skype jsou samozřejmě bezplatné.

Přímé nahrávání na pevný disk

Mezi praktické novinky patří i možnost nahrávat sledovaný pořad na externí pevný disk připojený přes USB port. Přes jednoduché intuitivní rozhraní lze nahrávání dopředu naprogramovat.

Wi-fi adaptér & podpora komprimovaných formátů

Na své si přijdou také fanoušci komprimovaných formátů. K tomu, aby si mohli své bohaté archivy zálohovaných filmů a TV seriálů přehrát na televizoru VIERA, už nemusí nic vypalovat na DVD.

Videosoubory ve formátech AVCHD, WMV, DivX a DivX HD lze přehrát buď z přenosného disku nebo „streamovat“ přes bezdrátový wi-fi adaptér, který umožňuje sdílení multimediálních souborů v domácí síti. Modelová řada V20 má wi-fi adaptér ve standardní výbavě, k televizorům řady G20 lze tzv. USB dongle přikoupit.

Panasonic VIERA TX-P50V20E

VIERA CAST

Funkce VIERA CAST nabízí přístup k populárnímu internetovému obsahu. Stisknutím jediného tlačítka divák získá bezplatný a okamžitý přístup do kompletního archivu stanice TV NOVA a na zpravodajský server Tn.cz, na videoserver YouTube či další oblíbený portál Picasa. Sportovním fanouškům umožní VIERA CAST sledovat zpravodajství a strhující videa stanice Eurosport.

Vynikající obraz technologie NeoPDP

Inteligentní zpracování obrazu 600 Hz, rychlost odezvy panelu 0,001 ms a dynamický kontrast 5000000:1 jsou parametry natolik výmluvné, že nepotřebují další komentář. Všechny technologie pro optimalizaci obrazu se společnými silami starají o to, aby si divák mohl vychutnat v nejvyšší kvalitě i ten nejrychlejší pohyb. Impozantní je rovněž sytost černé barvy, která dosahuje téměř nekonečné hodnoty (Infinite black).

Žádná konkurenční technologie nenabídne takovou kvalitu zobrazení jako plazmový panel NeoPDP. Potvrzením, že oba modely nejvyšší řady prošli těmi nejpřísnějšími testy, je i prestižní certifikace THX. Ta se uděluje pouze v tom případě, že je televizor schopen poskytnout precizní audiovizuální zážitek, na jaký jsme zvyklí z profesionálně vybavených kinosálů.

Za špičkovými technologiemi nezaostává ani propracovaný design. Nová modelová řada se vyznačuje tenkým profilem a kovovou povrchovou úpravou, která vynikne v libovolně barevně pojatém interiéru.

Plazmové televizory Panasonic VIERA G20 a V20 se prodávají od dubna za doporučené maloobchodní ceny 26995 Kč (TX-P42G20E), 31995 Kč (TX-P46G20E), 36995 Kč (TX-P50G20E), 38995 Kč (TX-P42V20E) a 48995 Kč (TX-P50V20E).

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře