Pán prstenů se na Blu-ray opozdí

vydáno 14. 9. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy

Tagy: Blu-ray, film, Magic Box, Pán Prstenů, The Lord Of The Rings, Warner Bros.

Trilogie Pán prstenů (The Lord Of The Rings Trilogy)

Letos v dubnu jsme (podobně jako většina oborových médií) zveřejnili nadšenou zprávu, týkající se dlouho a netrpělivě očekávaného vydání trilogie Pán prstenů ve vysokém rozlišení. Studio Warner zvěsti, spekulující o obsahu edice a stanovující datum vydání na konec roku 2009, nijak nekomentovalo. Teď tedy může termín s klidným svědomím o několik měsíců posunout.

Podle nových prognóz by se první Blu-ray vydání trilogie, obsahujíc pouze kinoverzi příběhu, mělo objevit v březnu 2010. Zároveň se režisér Peter Jackson v jednom z nedávných rozhovorů zmínil, že už byl studiem Warner osloven ohledně vytvoření zcela nových bonusových materiálů.

Ty by se ale měly nacházet až na druhém Blu-ray vydání trilogie Pán prstenů, které bude obsahovat prodloužené režisérské sestřihy všech filmů. I tato edice je naplánována na příští rok, vzhledem k jarnímu vydání „obyčejné“ edice ale asi až na jeho konec.

Vzhledem k distribučnímu zastoupení studia Warner Bros. na našem trhu společností Magic Box a k jejich pravidelnému uvádění filmových hitů na Blu-ray se určitě dočkáme tuzemského vydání Pána prstenů s českou jazykovou podporou. Kdy přesně to bude a jestli se bude jednat o kompletní box nebo jednotlivá samostatná vydání, to zatím samozřejmě nelze vůbec říct.

Pán prstenů (Blu-ray)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře