Oznámení o změně vlastníka portálů AbcLinuxu.cz, ITBiz.cz, HDmag.cz a AbcPrace.cz

vydáno 15. 10. 2010 | autor Argonit | sekce Tiskové zprávy | téma Z domova

Tagy: AbcLinuxu.cz, AbcPrace.cz, Argonit, HDmag.cz, ITbiz.cz, Stickfish

HDmag.cz - logo

Společnost Argonit s.r.o. usktečnila akvizici skupiny populárních portálů AbcLinuxu.cz, ITBiz.cz, HDMag,cz a AbcPrace.cz s více než 320000 uživateli a 2200000 zhlédnutými stranami měsíčně.

Firma Stickfish, s.r.o., která doposud provozovala populární webové IT portály, předala jejich provoz novému vlastníkovi od září 2010.

Ačkoliv společnost Argonit s.r.o. je čerstvě založená, nestojí v jejím vedení žádní nováčci nebo neznámé postavy, nýbrž lidé z původního týmu těchto portálů, kteří se věnují dané problematice již mnoho let, a to nejen pro firmu Stickfish, s.r.o.

Plánujeme postupné úpravy, které přinesou všem portálům nejednu novinku. Začínat budeme u ITBiz.cz novou grafikou, na což navážeme novým enginem, funkcemi a obsahem. Dále pak přijdou na řadu ostatní portály.

AbcLinuxu.cz se jako velmi konzervativní médium dočká nejprve opravy věcí na pozadí (engine) a později nových funkcí a jejich přehlednějšího uspořádání. U HDmag.cz nás čeká především přechod na stejný engine jako u ITBiz.cz, úpravy funkcí a rozšíření obsahu.

Nedochází tedy k žádné zásadní změně ve fungování webů a všechny zamýšlené změny by měly vést k lepšímu. Nemáme v plánu uskutečňovat jakékoliv personální změny, snad jen s výjimkou Roberta Krátkého, který se pro odchod rozhodl sám, jak vysvětlil ve svém blogu.

V současnosti stále probíhají technické změny spojené s prodejem – jako jsou převody doménových jmen, výměna patiček na stránkách a další. Taktéž webová prezentace společnosti je v přípravě.

Víme, že tyto změny vyvolávají mnoho otázek a spekulací, které se v posledních dnech objevily na webu. Na některé otázky se snaží odpovědět tento text. V případě dalších otázek k prodeji se obraťte prosím na Pavlínu Šimčákovou za Argonit s.r.o. nebo na pana Filipa Korbela za firmu Stickfish, s.r.o.

Dodatečné informace pro čtenáře budou zveřejňovány již ve formě neformálních blogových zápisků.

Kontakty Argonit s.r.o.:
Pavlína Šimčáková
E-mail: pavlina.simcakova@argonit.cz
Telefon: +420 777 054 948

Kontakty Stickfish, s.r.o.:
Filip Korbel
E-mail: filip.korbel@stickfish.com
Telefon: +420 776 150 150

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře