Oscarový Fighter zmodrá na Blu-ray

vydáno 10. 2. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, DTS-HD Master Audio, Fighter, film, Oscar, Paramount, Paramount Pictures, PS3, The Fighter, Uncharted

Fighter (The Fighter, 2010)

Pirátská scéna už sice HD verzi na Oscara nominovaného Fightera (The Fighter, 2010, FDb.cz) nějaký ten pátek distribuuje, obyčejný divák se ale v tuzemsku nedočkal ještě ani kinopremiéry – film Davida O. Russella si ji odbude až na konci února.

Buďto tedy můžete stahovat HD rip Blu-rayů rozdávaných členům Akademie, počkat si dva týdny na premiéru v našich kinech a nebo si film další dva týdny na to užít v pohodlí svého domácího kina. Drama podle skutečné události se totiž Blu-ray premiéry v Severní Americe dočká už 15. března.

Vzhledem k tomu, že se jedná o distribuci studia Paramount Pictures, je dost nepravděpodobné, že by byl snímek regionálně blokovaný (Paramount to ve zvyku nemá). Pokud vám tedy nevadí absence české podpory, můžete se klasicky vydat na americké internetové obchody a doslova za pár babek tam koupit legální kopii ve Full HD s šestikanálovou DTS-HD MA stopou.

Jako „dárek“ (který si stejně zaplatíte ;) k ní dostanete SD verzi filmu na DVD a samozřejmě i bonusovou výbavu: Vystřihané scény s možností sledovat je s audiokomentářem, trailer, audiokomentář Davida O. Russella, blíže nespecifikovaný dokument Keeping the Fate a klasický film o filmu The Warrior's Code: Filming the Fighter.

Jestli se příběh o boxerovi z ulice, který to dotáhne až na titul, dostane na Blu-ray i k nám, je zatím otázkou. Každopádně Paramount u nás zastupuje Magic Box, takže je to docela pravděpodobné. S přihlédnutím k datu české kinopremiéry ale počítejte oproti Americe se značným zpožděním.

Fighter (The Fighter, 2010)

Fighter je docela příjemná boxerská záležitost, která těží především ze skvělého hereckého výkonu Christiana Balea (ten pro roli, jak má ve zvyku, dost brutálně zhubnul – hraje tu bývalého boxera závislého na drogách) a samozřejmě z toho, o jak silný se jedná příběh.

Potěší především tím, jak civilně po většinu stopáže působí (občas až komicky, protože se odehrává v osmdesátých letech a tehdejší móda a styl jsou poněkud úsměvné).

David O. Russell mimochodem bude adaptovat PS3 hru Uncharted, ve které si dost možná zahraje hlavní roli (tedy Nathana Drakea) také Mark Wahlberg.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Oscarový Fighter zmodrá na Blu-ray

Vložil legion (bez ověření), 10. Únor 2011 - 13:51

Obrázek uživatele legion

Na tento snímek se fakt těšim, líbí se mi jak se umí Bale pro roli obětovat, viz Mechanik.. sice tu hraje vedlejší roli, ale myslim že stejně přesáhne tu hlavní..