Novým distributorem Blu-ray studia Disney je Magic Box

vydáno 10. 5. 2010 | autor Magic Box | sekce Tiskové zprávy | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Camp Rock, Disney, DVD, FHE, film, Forum Home Entertainment, Forum Home Entertainment Czech, Hannah Montana, Jonas Brothers, Kouzelníci z Waverly, Magic Box, Princezna a žabák, The Princess and the Frog, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios

Magic Box - logo

The Walt Disney Company a Magic Box, a.s. oznamují, že od 1. 5. 2010 se stává novým exkluzivním distributorem filmů z produkce The Walt Disney Studios Home Entertainment na nosičích Blu-Ray a DVD společnost Magic Box, a.s., a to s působností v České republice a na Slovensku.

Magic Box, a.s. bude dodávat filmy studia The Walt Disney Studios Home Entertainment do půjčoven i do maloobchodu. Současně bude Magic Box, a.s. zajišťovat marketingovou podporu vydávaných titulů.

Prvním filmem, který vyjde na Blu-Ray a DVD pod hlavičkou Magic Box, a.s., je animovaný snímek Princezna a žabák. Do maloobchodu bude uveden 26.5. v České republice a 16.6. na Slovensku.

Vedle novinek z kin Magic Box, a.s. připravuje pro distribuci na DVD i nejúspěšnější pořady a seriály z produkce Disney Channel, mezi které patří například Hannah Montana, Kouzelníci z Waverly, Jonas Brothers nebo v druhé polovině roku připravovaná premiéra Camp Rock 2: Velký koncert.

Princezna a žabák (Princess and the Frog, The, 2009) (Blu-ray)

Magic Box, a.s. postupně převezme i rozsáhlý katalog filmů The Walt Disney Studios Home Entertainment, jeho největší hity poprvé nabídne filmovým fanouškům i na Blu-Ray.

The Walt Disney Company mění svého distributora Blu-Ray/DVD po tříleté úspěšné spolupráci se společností Forum Film. Důvodem ke změně bylo rozhodnutí Forum Film opustit český a slovenský trh s nosiči domácí zábavy a nadále již tuto činnost na našem území nevykonávat.

Magic Box, a.s., která zvítězila ve výběrovém řízení, rozhodně není v oblasti distribuce Blu-Ray/DVD nováčkem. Již několik let patří mezi nejvýznačnější distribuční společnosti na českém a slovenském trhu. Filmy studia The Walt Disney Studios Home Entertainment významně rozšíří stávající portfolio Magic Box, a.s. a posílí jeho postavení na trhu v ČR a SR.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře