Nový televizor značky Philips nabízí vpravdě zvláštní audiosystém

vydáno 21. 9. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory

Tagy: 4K Ultra HD, audiosystém, Philips 8601, TP Vision

Společnost TP Vision představila televizor Philips 8601, který je vybaven velice specifickým zvukovým systémem a kromě toho třeba i 4K rozlišením.

Zvukový systém nového zařízení disponuje 18 tenkými reproduktory (z toho 16 mikro-reproduktory a 2 subwoofery), které jsou integrovány přímo do televize v oddělitelných blocích a nabízejí celkový výkon 50 wattů. Inovativní řešení nabízí možnost oddělení celistvých bloků po osmi reproduktorech (jež jsou vyvedeny v leštěném chromu) od televize, jejich umístění na speciální stojany (které je možné volitelně zakoupit zvlášť) a prostorové rozmístění po obývacím pokoji. Čistý zvuk zajišťuje použitá technologie DTS Premium.

Po designové stránce je televizor Philips 8601 vybaven čtyřstrannou technologií Ambilight, která vysílá světlo i mimo obrazovku, které se barevně přizpůsobuje přehrávanému obsahu. Obsah je tak opticky rozšiřován do místnosti. Atmosféru dotváří tenký rámeček a obloukový stojan.

Samozřejmostí je využití 4K Ultra HD rozlišení, které nabízí ostrý obraz. Mezi využité technologie se v tomto ohledu řadí BrightPro, vykreslující jasněji bílé a světlé oblasti či Philips Perfect Pixel Ultra HD pro digitální optimalizaci kvality obrazu. Televize navíc disponují operačním systémem Android TV a přístupem k aplikacím z Google Play.

V nové řadě se nacházejí zařízení o dvou různých úhlopříčkách, konkrétně 139 cm (55") a 164 cm (65"); tato se na evropských trzích objeví v prodeji již ve čtvrtém kvartále letošního roku.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře