Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás vyděsí na Blu-ray

vydáno 15. 12. 2012 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Ze světa | 26 komentářů

Tagy: 3D, Blu-ray, film, Návrat do Silent Hill 3D, Silent Hill: Revelations, Sinister

Sinister cover Jeden z nejlepších hororů letošního roku, který nám začátkem listopadu způsoboval noční můry, se už brzy předvede i na Blu-ray. Řeč je o Sinister, příběhu krimi spisovatele, který po deseti letech od posledního úspěchu, zoufale prahne po novém příběhu. A jak správně tušíte, jeho entuziasmus se mu moc nevyplatí. Od producentů Insidious ale vskutku žádnou komedii čekat nelze.

Sinister se na pultech amerických obchodů objeví 19. února a ruku v ruce s ním dorazí i následující bonusová výbava: Audiokomentář režiséra Scotta Derricksona, Audiokomentář scénáristů Scotta Derricksona a C. Roberta Cargilla, Featurette „Život v domě smrti“, Featurette „Opravdoví krimi autoři“, Vystřižené scény s volitelným audiokomentářem Scotta Derricksona. Cena se bude pohybovat kolem 28 dolarů.

O týden dříve, tedy 12. února, pak do zámořských obchodů dorazí videoherní adaptace Návrat do Silent Hill 3D. Nuzné pokračování jedné z mála povedených videoherních adaptací, které sice v tržbách díru do světa neudělalo, ale díky malému rozpočtu se přesto dostane do černých čísel. Za normálních okolností by to pro nás znamenalo i Blu-ray s bohatou bonusovou nabídkou, jelikož je ale Silent Hill ve vlastnictví malých produkčních subjektů, dost možná půjde o release, na němž si užijete jen povedený 3D efekt. O bonusech se totiž neví absolutně nic.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Martin (bez ověření), 15. Prosinec 2012 - 22:27

Obrázek uživatele Martin

Co to takhle už definitivně zabalit, pánové ? K čemu vlastně je tenhle web ??? Recenze jednoho filmu za půl roku, a jinak zprávy a trailery, který si každej může vygooglovat sám…tak proč, žádná přidaná hodnota, nic......

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil A (bez ověření), 15. Prosinec 2012 - 22:40

Obrázek uživatele A

Jsem dáma. A recenze budou jakmile se definitivně srovnáme po změně na postu šéfredaktora. Kdybyste sledoval fb, víte to. Díky za pochopení.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil MLaw (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 1:29

Obrázek uživatele MLaw

Jo to je nejlepší dát to na fb – já tuhle degenerovanou kravinu třeba vůbec nepoužívám.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil ToMer69 (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 6:29

Obrázek uživatele ToMer69

Ja tiež nemám facetook a nikdy mať nebudem :)

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Dalibor (bez ověření), 17. Prosinec 2012 - 14:55

Obrázek uživatele Dalibor

Prosím, FB opravdu ne. To radši požádejte vydavatele/majitele, ať napíše článek jak dál s HDM a diskutuje se svými zákazníky – pokud tedy umí číst a psát, protože pokud není schopen v řádech měsíců rozhodnout o HDMAGu, tak o něm mám jisté pochybnosti.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Psema (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 11:55

Obrázek uživatele Psema

Co se takhle nejdřív uklidnit. Například Martin by si mohl dát pohov permanentně, nebo si dělat vlastní web, neboť ví všechno nejlíp a jeho intelekt přesahuje nás všechny.

Recenze by teď měli být 4 do měsíce, když to potřebujete vědět a dost závisí na tom, jestli budu mít čas. Ne, nedělám to za horentní sumy, trávím nad tím půl dne a ano, fakt na ty disky koukám, takže to není tak, že to spíchneme za 30 minut z press releasu.

Mnozí z vás si to zjevně představujou jako Hurvínek válku. Že pobíráme platy, o kterých se nikomu nezdá, a máme to jako hlavák. Ne, děláme to v zásadě z čistý radosti, po nocích a píšeme hodně o tom, co nás zajímá a co si myslíme, že může zajímat další.

Trailery tu jsou aktuálně proto, že jich docela dost (zjevně ne pro intelektuála Martinova formátu) vyšlo. Taky bysme sem mohli házet trailer na každou artovinu, což neděláme. A například sci-fi trailery jsem kvůli čtenosti mohl klidně rozhodit do třech článků. Takže calm down.

Navíc, jak už tu bylo několikrát zmiňováno – zrovna recenze nám čtenost dělají zdaleka nejmenší a paradoxně zabírají nejvíc času, takže zcela z logiky věci by pro nás bylo lepší se na ně skoro úplně vykašlet? Což samozřejmě nechceme a pokud to jde, snažíme se dělat aspoň časově méně náročné mini recenze nebo recenzovat největší hity. Pardon, že den nemá 48 hodin a já dělám 4 další práce, aby mohl mít HDmag další obsah.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Martin (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 13:39

Obrázek uživatele Martin

Fajn, ale co se potom přejmenovat na Trailermag.cz, aby v tom bylo konečně jasno ?

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil A (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 19:01

Obrázek uživatele A

Co třeba zavřít pusu, aby byl konečně klid?

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Martin (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 22:45

Obrázek uživatele Martin

Argument hodný bolševika, bravo !

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Anonym (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 13:09

Obrázek uživatele Anonym

Já docela sleduju nové příspěvky na HDmagu, ale hodně mě zklamal za poslední týdny. Chápu objektivní potíže, chci si počíst v češtině o českých BD plackách co zde vycházejí, ale bohužel česká HD komunita (jestli se dá o nějaké mluvit) je hooodně malá a popravdě pořád všichni čumí na otřesné dývka. Fandím tomuto webu a stále čekám že se něco zlomí. Kdo aspoň trochu rozumí anglicky tak zabrousí na hidefdigest nebo blu-ray.com. Recenze bych uvítal nejvíc, pak nějaké zprávičky z HD techniky jak doposud, na nějaký BD katalog a kalendář se vykašlete, je to k ničemu. To je můj názor.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Petr (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 17:35

Obrázek uživatele Petr

Jste moje oblíbené internetové čtivo. A však nevím sice, jaké jste měli v minulosti s uživatelem Martin rozepře, ale musím mu dát za pravdu. Čekal jsem, že před Vánocemi se tady objeví plno recenzí na nově vydané filmy, o kterých se toužím dozvědět více (samozřejmě hlavně z toho technického hlediska). Hlavně jsem byl zvědavý třeba na Lawrence z Arabie. Jenže nic. Čekal jsem marně. Chápu, že jste měli nějaké organizační problémy, ale argumentovat Martinovi tím, že měl sledovat facebook je sobecké. O čtenáře byste se měli starat dobře, ať už vás kritizuje, či nikoliv. Právě díky čtenářům jste totiž stále ještě na internetu a tudíž byste k nim měli být slušní. Slušně mu odpovědět, proč musí tak dlouho čekat na recenze atd. Facebook mu můžete jen doporučit, a však ne ho kárat za to, že na něm nesleduje vaše příspěvky! A protože věřím, že v budoucnu bude z vaší strany všechno v pořádku a opravdu dostojíte svému plánu dělat maximálně 4 recenze do měsíce, nechal bych tuto diskuzi již stranou a načnul nové téma. Zajímalo by mě totiž, jakou doma máte vy a vaši kolegové audio/video techniku. Jen se pochlubte čtenářům, určitě by je to zajímalo stejně jako mě. :)

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Psema (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 19:28

Obrázek uživatele Psema

Myslím, že Martin si mohl v první řadě už delší dobu všimnout, že recenze pravidelně nevychází. Vychází, pokud na ně je čas. Proč tomu tak je uvádím – čtenost z nich je minimální, času na ně je potřeba hodně a někdy prostě není.

V uplynulých týdnech se řešily strukturální věci a ani nyní není všechno ideální. Těší mě sice, že jste čekali recenze Lawrence apod., ale v podmínkách, které aktuálně jsou, nebo poslední měsíce byly, na ně upřímně nebyla ani nálada, ani motivace. A nic ve zlém, ale trávit deset hodin recenzí jen proto, aby se dělala čtenářům radost, prostě nejde nikdy.

Jsem rád za kritiku. Ale jsou věci, do kterých nevidíte a popravdě za to budte rádi. HDmag už mohl několikrát skončit, popřípadě se mohl měnit obsah způsobem, na který by Martin ani tak nenadával jako rovnou zvracel. Všichni děláme, co můžeme, aby se udržela kvalita, a aktuálně je to hodně o vytrvalosti, splachovatelnosti a přemlouvání se. Kdybychom měli vyhovět čtenářům, máme čtenost, za kterou by nás majitelka hnala všechny, takže se musí dělat kompromisy. Chápu určité rozhořčení, ale peskovat za trailery, o kterých píšeme jen u největších filmů, je prostě kokotina a pruzení. A popravdě to mě i zbytek redakce nutí spíš k tomu hodit ručník do ringu a věnovat se jiným věcem. Třeba těm, které jsou placené líp, vyžadují méně času a pravděpodobně mě nebudou nutit k podobně rozsáhlým diskuzím.

Za šéfredaktorování Dana Hrouzka jste možná byli spokojenější, ale čtenost byla popravdě bídná. Za Štěpána Čermáka bylo nutné plnit kvůli změně majitele jisté kvoty, aby HDmag přežil, a na tom se nic nemění. Takže prosím překousněte trailery a další články, které vám třeba nevoní, ale zbytku řekněme méně náročných čtenářů zjevně ano, protože drží web naživu.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Petr (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 20:16

Obrázek uživatele Petr

Právě že si Martin všiml, že recenze pravidelně nevycházejí. Proto vám sem ostatně napsal. Nevím, jestli si dobře rozumíme, ale mě trailery nevadí, i když navštěvuji za tímto účelem jiné weby. HDmag navštěvuji hlavně kvůli recenzím a článkům o nejnovější technice a technologiím z oblasti audio/video techniky. To myslím váš web splňuje docela dobře. Chtěl jsem vám jen poznamenat, že ač vás Martin kritizuje, nemusíte být na něj hned tak ostří. On přece nejspíš vůbec netušil, že máte nějaké problémy. A jak už jsem řekl, házet na něj chybu za to, že se nepodíval na váš facebook je přece absurdní. Vždyť všechno se dá řešit v klidu. A vy jakožto redaktoři byste to měli aplikovat v praxi nejvíce. A když mi tvrdíte, že jsou věci do kterých nevidíme, samozřejmě máte pravdu. Ale je podle mě daleko lepší informovat čtenáře o problému, než raději dělat mrtvého brouka a recenze tiše nevydávat. Pak to třeba může působit tak, že si každý z vás dělá úplně jinou práci a na tenhle web kašle.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil A (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 20:28

Obrázek uživatele A

Asi jste to nepochopil. Na web nekašleme. Jen jsme čekali na vyjádření majitelky webu, jak to s ním bude dál – Vy byste se dělal den s recenzí nebo klidně jen hodinu s článkem, když byste nevěděl, jestli vůbec vyjde? A chcete, abychom snad rozesílali hromadnou korespondenci o zákulisí? Nebo na toto téma rovnou vydali článek? Myslela jsem, že právě od toho je Facebook (kromě potřebné reklamy, samozřejmě), ale pokud se mýlím, ok. S mrtvými brouky na nás tedy nechoďte, čtenáře jsme informovali (ano, všech 652 fb friendly).

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Petr (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 20:44

Obrázek uživatele Petr

No, spíše jste celou věc nepochopila vy.. :) Jestli tedy nejste dostatečně bistrá na to, abyste pobrala fakt, že celou dobu se vás vlastně zastávám, jen poznamenávám, že se ke svým čtenářům máte chovat slušně, něco není v pořádku. Jak už jsem dnes několikrát poznamenal, já vás čtu.. Skoro všechny články co vydáte si přečtu. A naučte se číst. Já jsem neřekl, že na web kašlete, ale že to může někomu tak připadat. A proč byste jako měli kvůli problému dělat hromadnou korespondenci? Stačí napsat jeden slušný komentář. Jenže vy tady zatím předvádíte nepochopitelnou smršť obrany sama sebe, přičemž předmětem všech mých příspěvků není kritizování vašeho obsahu, nýbrž kritizování vašeho chování k místním čtenářům. A velmi dobrý příklad jsem, protože jsem vám slušně napsal a vy jste mě začali bombardovat odpověďmi na otázky, na které jsem se vlastně vůbec neptal. A jestli bych byl ochotný dělat článek, o kterým nevím jestli výjde? Co to je proboha za strategii u vás v redakci? Snad byste se měli dopředu dohodnout kdo co napíše s tím, že se to později vydá. A mezi náma, když mi budete posílat Blu-ray filmy každej měsíc, tak vám na ně ty recenze budu psát klidně zadarmo. A k tomu facebooku ještě.. Možná je to k nevíře, ale jsou dnes lidi, co ho nemají.. :)

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Petr (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 20:45

Obrázek uživatele Petr

A omlouvám se za hrubku, myslel jsem samozřejmě „bystrá“..

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil A (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 21:31

Obrázek uživatele A

Milý Petře, číst byste se měl naučit především Vy. Předešel byste tak psaní těch samých nonsensů pořád a pořád dokola. Přečtěte si znovu, co bylo napsáno/vysvětleno výše, třeba se dopracujete jádra věci. Pokud ne, je mi líto a raději skládám zbraně. Když o něčem nic nevíte, zkuste být trochu soudný a raději se nevyjadřovat. Díky.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Petr (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 22:25

Obrázek uživatele Petr

Já se tedy omlouvám. Myslel jsem, že se spíše nesmyslně opakujete vy. Ale co myslíte tím „skládat zbraně“? Já to opravdu jako nějakou názorovou válku neberu. Celou dobu chci jen dostat odpověď na otázku, proč nemůžete na komentáře odpovídat s chladnou hlavou a slušně. Dostal jsem následně od vás mnoho odpovědí, proč recenze nejsou včas atd. atd. Jenže na to se ptal, respektive reagoval Martin a ne já. Už v mém prvním příspěvku si můžete všimnout, že jsem se chtěl nakonec věnovat úplně jinému tématu. Pitvat jste to začli vy. Teď by mě zajímalo, jako prostého (hloupého) smrtelníka, co jsem na celé té věci nepochopil? Když mi konečně uděláte jasno v hlavě, přijímu bez problému fakt, že jsem hlupák a že reaguju nesmyslně a pujdu spát s čistou hlavou.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil marko (bez ověření), 16. Prosinec 2012 - 18:57

Obrázek uživatele marko

Na recenziu o Lawrencovi z Arabie som sa tesil hlavne na nahlady, pripadne avizo ohladne filmu Hori ma panenko…

zajimava diskuze...

Vložil milhaus (bez ověření), 17. Prosinec 2012 - 0:10

Obrázek uživatele milhaus

jsem pravidelny ctenar a posledni mesice je tu pekne mrtvo, takze me napadlo, ze se neco deje. OK mate nejaky problemy, beru. klidne x mesicu nepiste vubec nic (coz by bylo lepsi, nez sem hazet trailery, ktery stejne uz vsichni videli jinde), ale proboha co je to za komunikaci se ctenari? odkazovat na debilni FB? zavrit pusu? ze nema smysl psat, kdyz neni jasny, jestli to bude publikovany=zaplaceny? plne souhlasim s tim, co pise petr. asi mate ted hodne tezky obdobi, kdyz jsou vam i ctenari ukradeni. presto drzim palce, zdejsi recenze jsou naprosto suprovy.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil slart (bez ověření), 17. Prosinec 2012 - 11:36

Obrázek uživatele slart

Váš web navštěvuji každý den a stejně jako mnoho ostatních, hledám především recenze a nebo také informace o tom, co a v jaké formě se chystá k vydání na našem trhu. Také jsem si všiml, že obsah poslední dobou velmi „klesl“ – alespoň z mého pohledu. Má čtenost vašich článků z poslední doby se velmi snížila – nebylo tam prakticky nic, co by mě zajímalo. Dokážu to pochopit, pokud vím důvody, které k tomuto stavu vedly. Dozvěděl jsem se je až z této diskuze. Ale bohužel jsem se zde také dozvěděl, že i hdmag je jeden z mnoha webů, jejichž autoři si myslí, že všichni mají ten nesmysl fb. To se rozhodněte, zda chcete dělat plnohodnotný web se všemi informacemi na něm, nebo si „pěstovat“ svůj profil na fb a počítat si tam své ovečky „fb friendly“. To je tak obtížné dávat novinky na normální web? Pokud vás do používání fb nutí majitel webu, tak upřímnou soustrast. Už aby ta vlna fb odezněla, protože co je moc, to je moc.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil th0ca (bez ověření), 17. Prosinec 2012 - 12:15

Obrázek uživatele th0ca

s tim xichtbukem to je fakt trapny no… nehlede na to, ze treba ma 652 lidi tuhle stranku jako friendly, ale to neznamena, ze to tech 652 lidi cte. Lidi si tam davaj za friendly kazdou pitomost… tady na tomhle webu mate aspon 100% jistotu, ze to lidi tady ctou. Ja taky fcbk nepouzivam a nikdy nehodlam zacit. A chodim sem denne. Skoda, za takove reakce z redakce, jako staleho navstevnika me to spis odradilo.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Matty (bez ověření), 17. Prosinec 2012 - 15:27

Obrázek uživatele Matty

Minimálně 2× týdně jsem se vždy kouknul na váš web. A dnes jsem si řekl, že je to nějaký divný, pořád to samé. Chtěl jsem si přečíst recenze např. na nového Batmana a ejhle, ona tu nová recenze není už pěkně dlouho (vaše recenze jsou jinak povedené). Tak mi to nedalo a začetl jsem se do této diskuze a musím říct, že jsem byl docela hodně znechucen vaším přístupem k vašim čtenářům. Jsem ochoten pochopit, že můžete mít existenční potíže, ale to vás přece neopravňuje se takhle chovat k vašim věrným čtenářům. Tím myslím hlavně dotaz Petra, ke kterému jste se opravdu nepostavili podle mého názoru správně. On se slušně zeptal, několikrát to zopakoval a pořádné odpovědi se nedočkal. Nevím, ale pokud by jste dali na hlavní stránku krátkou zprávu, že máte nějaké vnitropodnikové problémy, nebudou vycházet tak často nové články, hodně čtenářů by to určitě ocenilo. Napsat, že to máte na FB, je podle mě blbost. Já sice FB mam, ale používám ho maximálně tak, že vidím, kdo kdy má narozeniny :-). Nechodím na profily jiných uživatelů a nekoukám, co kdo kdy dělá. A takto používá většina uživatelů, které znám FB. Doufám, že svou krizi brzy vyřešíte a budete těšit další čtenáře dalšími dobrými články.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil A (bez ověření), 17. Prosinec 2012 - 19:01

Obrázek uživatele A

Je opravdu zvláštní, že čtenářům najednou vadí trailery, když tu vycházely vždy. Ale ok, beru. Věc druhá – odkazování na FB je oprávněné a nevšimla jsem si, že bych se k někomu chovala a reagovala na něj nevhodně (Martina nepočítám, protože se nevhodně chová permanentně a já na něj reaguji jen tak, jako on na nás. To mi přijde fér). Ale pokud jsem se někoho dotkla, omlouvám se.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil slart (bez ověření), 17. Prosinec 2012 - 21:53

Obrázek uživatele slart

Mně teda jako nevhodná reakce přijde právě to vaše „Kdybyste sledoval fb, víte to.“. Dalo se to napsat i jinak. Ale o to tak moc nejde. Spíš jde o princip. Prakticky tím vyčítáte dotyčnému, že nečte (čili není zaregistrován) na té volovině jménem fb. Opravdu si myslíte, že dávat zprávy někam, kde je čtenář nucen se zbytečně registrovat, je ideální? Jestli je to tak u všech vašich redaktorů, tak to jste u mě klesli hodně hluboko. Slezte z toho fb zpět na klasický web.

Jinak mně trailery nevadí, protože mě nezajímají. Čili takové zprávy zde ignoruji. Že se jich poslední dobou zde objevuje více, je pravda. Mnohem více by mě potěšily zprávy o edičních plánech místních vydavatelů. Hlavně takové podrobnosti jako např. zda se chystají i jiné druhy vydání určitých titulů (steelbook, sběratelská edice), abych už před vydáním obyčejné edice věděl, že si můžu počkat na nějakou tu specialitu a „nenapálit“ se koupí obyčejné edice, když bych měl zájem o lepší vydání. A samozřejmě recenze. Poslední dobou ale kvůli nim chodím spíše na www.blu-ray.com.

Re: Nový Silent Hill a hororový nátřesk Sinister vás ...

Vložil Anonym (bez ověření), 18. Prosinec 2012 - 10:36

Obrázek uživatele Anonym

Pokud jsem to správně pochopil, bývalý šéfredaktor HDMAG teď něco takového dělá sám tady http://www.blu-space.cz/