Nový firmware pro Blu-ray přehrávače Sony BDP-S300 a BDP-S1E

vydáno 21. 11. 2007 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače

Tagy: BDP-S1E, BDP-S300, BDP-S500, Blu-ray, firmware, HTP-BD2RSF, přehrávač, Sony, Spider-Man

Sony BDP-S1E

Nový firmware pro Sony Blu-ray Disc přehrávače BDP-S1E a BDP-S300 aktualizuje přehrávače na verzi 3.20 a přináší tyto hlavní benefity: zlepšuje BD-Java kompatibilitu a tím interaktivitu některých BD-ROM, přidává podporu formátů BD-R/RE (BDMV). Sony tak dále zvyšuje funkčnost svých Blu-ray Disc produktů, které znamenají největší revoluci v oblasti videa, zábavy a filmu tohoto století.

Aktualizace se týká historicky prvního Blu-ray Disc přehrávače společnosti Sony v Evropě – BDP-S1E, který podporuje režim 24pTrue Cinema, funkci Bravia Theatre Sync, technologii x.v.Colour a zvukový formát Dolby® True HD.

Sony BDP-S300

Další dvě novinky v nabídce Blu-ray Disc přehrávačů jsou modely pro špičkové domácí kino – BDP-S300 (i pro něj je aktualizace určena) a BDP-S500 (viz Sony uvádí na trh dva nové Blu-ray Disc přehrávače. Oba přístroje podporují plné rozlišení 1080p Full HD na výstupu HDMI™, režim 24p True Cinema (přehrává filmy s původní rychlostí 24 políček za sekundu jako v kině), technologii Bravia Theatre Sync a nový barevný standard x.v.Colour.

Nadšenci do domácího kina se mohou rozhodnout pro ještě výraznější krok a zvolit kompletní systém domácího kina Blu-ray Disc™ HTP-BD2RSF, který se snadno instaluje, jedním stiskem tlačítka jej lze zkalibrovat na konkrétní rozmístění reprosoustav a vlastnosti poslechové místnosti a dosáhnout tak optimální kvality zvuku v téměř libovolné místnosti.

Sony HTP-BD2RSF

Vynikající obraz a zvuk a filmové lahůdky patří samozřejmě k sobě – kdo zakoupí Blu-ray Disc přehrávač BDP-S300, BDP-S500 nebo domácí kino HTP-BD2RSF, získá trilogii filmů Spider-Man™ ve vysokém rozlišení na Blu-ray discích (viz Spider-Man a Spider-Man 2 – podrobnosti o Blu-ray vydání a Spider-Man 3 – podrobnosti o Blu-ray vydání). Divize Sony Pictures Home Entertainment již vydala přes 40 Blu-ray disků (BD) a dalších více než 30 filmů bude uvedeno do Vánoc.

Nový firmware si můžete stáhnout zde:

Na stejném místě také naleznete přesné instrukce, jak update použít.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře