Nové USB flash disky Verbatim Store'n'Go Micro

vydáno 12. 2. 2009 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma Datová média

Tagy: ESD, flash disk, SIP, Store'n'Go, Store'n'Go Micro, System-in-Package, USB, Verbatim, Windows ReadyBoost

Verbatim - logo

Verbatim představuje novou rodinu USB flash disků Store'n'Go Micro – řadu velmi malých a mimořádně odolných USB zařízení s kapacitou až 8 GB. Nová USB měří jen 30 mm na délku, 12 mm na šířku, 2 mm na výšku a váží pouze 1,2 gramu, takže je lze nosit třeba na klíčích, PDA nebo mobilním telefonu. Nové disky jsou již v obchodech ve třech různých kapacitách – 2 GB (oranžová), 4 GB (zelená) a 8 GB (fialová) za cenu 229 Kč, 339 Kč a 599 Kč.

USB flash disky Store'n'Go Micro jsou optimalizované pro uživatele operačních sytémů Windows a Mac. Modely s kapacitou 4 GB a 8 GB nabízejí rychlost čtení 30 MB/s a rychlost zápisu 13 MB/s; 2GB verze čte rychlostí 19 MB/s a zapisuje 9 MB/s. Pro dosažení kapacity 2, 4 a 8 GB v takto malém přenosném formátu používají USB disky Verbatim Store'n'Go Micro novou technologii System-in-Package (SIP).

USB flash disk Verbatim Store'n'Go Micro

Technologie SIP „zapouzdřuje“ veškeré elektronické součástky do jediné miniaturní, hermeticky uzavřené jednotky. Díky tomu odolají tyto malé disky vodě, prachu, fyzickému nárazu, elektrostatickému výboji (ESD) a jsou natolik malé a odolné, že je můžete brát s sebou téměř kamkoli.

„Věříme, že naše nové USB disky Store'n'Go Micro budou pro zákazníky zajímavé. Kromě toho, že ukládají data úplně stejně jako běžné flash disky, jsou navíc díky formátu SIP mnohem přenositelnější a odolnější,“ vysvětluje Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash & USB Memory, Verbatim EUMEA.

USB disky Store'n'Go Micro s podporou funkce Windows ReadyBoost mají dvojí hodnotu pro uživatele Windows Vista, kteří chtějí využít nezaplněnou část paměťové kapacity svého USB ke zvýšení systémového výkonu; nemusí si totiž pořizovat dodatečnou operační paměť. Díky podpoře systémů Windows, Mac a Linux nabízejí USB disky Verbatim Store'n'Go Micro také multiplatformní kompatibilitu a jednoduchý způsob, jak přenášet data mezi těmito systémy.

USB flash disk Verbatim Store'n'Go Micro

Pro uživatele PC, kteří dbají na bezpečnost, přinášejí USB disky Store'n'Go Micro zabezpečení heslem pro ochranu citlivých dat. Zároveň ale umožňují ostatním uživatelům otevřený přístup a sdílení obsahu, který citlivý není. Kompletní balení zahrnuje USB disk Store'n'Go Micro, předinstalovaný software pro zabezpečení heslem a malou šňůrku pro pohodlné nošení.

Stejně jako u všech svých produktů nabízí Verbatim i k novým USB diskům zákaznickou podporu zdarma.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře